Esperi Hoitokoti Ratamo, Turku

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

12

elokuu

2019

Ruissalo

Mikään ei voita lämmintä ja aurinkoista kesäpäivää Ruissalon rannalla eväskorin kanssa. Ratamolta Ruissalon päätyyn on matkaa vain 5,7 km eli 10 min nopeusrajoituksia noudettaen, joten on sanomattakin selvää sen olevan vakiintunut retkeilykohde niin kesäisin, kuin syksyisinkin.
Ruissalo

Perinteitä kunnioittaen myös tänä kesänä käytiin sovitusti katselemassa maisemia Saaronniemen rannalla eväiden kanssa. Retkeä varten jouduttiin tutkimaan tarkkaan sääennusteita, koska lähiviikkojen helteet ovat saaneet lähes jokaisen turkulaisen liikkumaan samaan suuntaan, emmekä halunneet jäädä ilman paikkaa piknikpöydässä. Onnistuimmekin valitsemaan täydellisen ajankohdan retkellemme, sillä rantavalvojien lisäksi paikalla oli ainoastaan valkoposkihanhia.

Ruissalo

7

elokuu

2019

Omaohjaajatoiminta

Jokaiselle asiakkaalle nimetään Ratamossa omaohjaaja. Omaohjaajatoimintaan kuuluu tiivis ja läheinen vuorovaikutus, keskustelut ja yhdessäolo omaohjattavan kanssa.

Kesässä parasta on pitää viikottaiset omaohjaaja keskustelut jokirannassa läheisellä Frozen yogurt -kesäkioskilla, kuten myös tälläkin viikolla.

Jokiranta

2

elokuu

2019

Kesäjuhlat

Kesän pihajuhlat eivät vaadi täydellistä puutarhaa tai ruusupenkkiä, vaan mielikuvituksella ja hyvällä yhteishengellä saa aikaiseksi upeat juhlat.

Helteinen viikko ajoi sekä asukkaat, että ohjaajat Ratamon piha-alueelle hyvän ruuan ja musiikin äärelle. Yhteisestä tekemisestä ja grilliherkuista nautittiin pitkän kaavan mukaisesti iltapäivään saakka.

 

Pihajuhlat
Pihajuhlat
Kesäpäivän grillimestari