Esperi Hoitokoti Sypressi, Raisio

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

24

joulukuu

2019

Hyvää Joulua !

Sypressin väki toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta!

Ilmassa leijuu juhlava aika.
Nurkissa raikaa laulujen taika.
Pöydät täytetään maittavin herkuin,
kaikkia muistetaan jouluisin terkuin.
Iloa, lämpöä, tuikkujen tunnelmaa,
tätä kaikkea joulu aikaan saa.
Jouluaattona kävi joulupukki
Hyvää joulua!

20

joulukuu

2019

Asukkaiden ja omaisten joulujuhla 12.12.2019

Asukkaiden omaiset kutsuttiin yksikköön yhteiseen joulunviettoon. Tarjolla oli riisipuuroa ja itsetehtyä luumukiisseliä, lihapasteijoita, glögiä ja joulukarkkeja. Tarjolla oli myös asukkaiden tekemiä joulutorttuja ja pipareita. Yksikön asukas lauloi meille kauniita joululauluja ja lauloimme yhteislaulun. Mukavaa yhdessä oloa, jouluisen jumpan, joululaulutietovisan ja mystisen paketin avaamisen myötä. Illan päätteeksi otimme valokuvausseinällä jouluisia kuvia.
Jouluherkut
valokuvaus seinä
Valokuvaus seinällä näimme mitä ihanimpia hymyjä ja mainioita jouluntoivotuksia

3

marraskuu

2019

Halloweenin viettoa

HURRJAN HAUSKAA HALLOWEENIA SYPRESSIN VÄELTÄ !! :)
Halloween-juhlat

Sypressi valmistautui lauantain Pyhäinpäivän viettoon hyvissä ajoin jännittäytyneissä tunnelmissa.

Aamupäivästä asukkaat kävivät hautausmaalla viemässä omaistensa haudoille kynttilöitä.

Illaksi Sypressiin oli kutsuttu vieraita Pansion Esperin hoitokodista. Ruokailutila koristeltiin Halloween-teeman mukaisesti ja valaistus hämärrettiin tunnelmalliseksi. Olimme varautuneet myös Halloweeniin sopivalla ruokatarjoilulla, ja osa oli pukeutunut naamiaisasuihin.

Halloween-tarjoiluja
Halloween-tarjoiluja

Päivällisaikaan saapuivat vieraamme, joiden tuloa osa asukkaistamme olikin jo kovasti jännittänyt. Alkuun keksimme kaikille karmaisevat Halloween-nimet, jotka määräytyivät kunkin syntymäajan perusteella. Seuraavaksi ohjelmassa oli Halloween-aiheinen tietovisa. Asukkaat olivat melkoisia tietopankkeja ja tiesivät hienosti oikeat vastaukset moneen kysymykseen. Palkinnoksi tietäjät saivat pienet herkkupussit. Yksi asukkaistamme ilahdutti meitä upealla lauluesityksellään laulamalla muutaman kappaleen ilman säestystä!

Sitten olikin aika käydä herkkujen kimppuun. Juomaksi olimme valmistaneet värikästä boolia, jossa näytti kelluvan irtokäsiä. :O Halloween-teemaisia olivat myös marenkiluut, cupcaket ja karkit, jopa perunasalaatti oli tuunattu sini-vihreäksi. Pääruoaksi paistoimme nakkeja, lihapullia ja ranskalaisia.

Juhlabooli
Juhlabooli