Esperi Työkeskus Kauklahti, Espoo

Kuulumisia
Terapiakoira Bob
25.9.2020

Syksyinen syyskuu

Työkeskuksen syyskuu on sujunut hyvin ja vauhdilla. Alihankintatöiden lisäksi järjestimme myös pingisturnauksen ja aurinkoisina päivinä pelasimme pihalla mölkkyä.
sammutuspeite
26.8.2020

Aivan liekeissä!

Jokainen meistä toivoo, ettei tarve tulipalotilanteisiin liittyville ensisammutus- ja paloturvallisuustaidoille tai henkilövahinkoihin kytkeytyvälle ensiapuosaamiselle tulisi todeksi omassa käytännön arjessa. Kuitenkin niiden hallinta, mahdolliseen tositilanteeseen varautumisen nimissä, kuuluu olennaisena osana paitsi yleisiin kansalaistaitoihin myös hoito- ja hoivayksiköiden toimintaympäristöön.
Taidehuoneessa syntyy upeita maalauksia
28.7.2020

Heinäkuun kuulumiset.

Työkeskuksessa on heinäkuussa riittänyt melkoisesti erilaisia alihankintatöitä mutta olemme myös kerenneet puuhastella taiteen, kuntoilun ja pihatöiden parissa.
kyltti
24.6.2020

Koronatauko päättynyt: työkeskus jälleen auki!

Maaliskuun puolessavälissä koronaviruksen iskeytyminen globaaliin tietoisuuteen sekä ruohonjuuritason arkeen oli tuoreimmillaan. Silloin ilmoitimme myös työkeskuksemme toimintatauosta koronan tuomien poikkeusolojen johdosta. Iloksemme voimme nyt ilmoittaa toimintatauon päättyneen ja työkeskuksen avanneen jälleen ovensa 15.6. 2020.
14.2.2020

Arki on ihmisen tekoa

Työkeskuksemme vakiovieras, erään kävijämme Iida-koira, sai hyvin ansaitsemaansa julkisuutta viime vuoden pääsiäiskuulumisissamme. Viime aikoina olemme päivittäisessä työssä laajentaneet eläinrepertuaariamme kissanruokien pakkaamisen muotoon.
15.1.2020

Ei ketään ilman jokaista

Työsalilla käy päivässä keskimäärin reilut 40 reipasta ja aktiivista kävijää, joiden toimivasta ja kuntouttavasta työsaliarjesta on vastuussa kaksi vakituista ohjaajaa – joulukuun päivityksessä kuvaan saakka päässeet Saara & Siiri.
20.12.2019

Työkeskuksen joulujuhla: yhteistyöllä ensi vuoteen

Esperi Työkeskus Kauklahden joulujuhlaa vietettiin suunnitellusti tiistaina 17.12. Jouluruokien, -bingon ja -laulujen lisäksi ohjelmassa oli myös mm. ohjaajien joulutervehdys sekä jouluevankeliumin luku siihen halukkaan kävijän upeasta oma-aloitteisuudesta!
20.11.2019

Aikamatkailua

Heinäkuun päivityksessämme luonnehdimme – kesän hengessä – toimintamme vuodenajoista riippumatonta perustehtävää, jonka ytimessä on luoda ja vaalia kävijöillemme puitteita ”säännölliseen arkeen, vertaiskohtaamisiin ja muuhun sosiaaliseen kanssakäymiseen sekä – ennen kaikkea – kuntoutuksellista viitekehystä tukeviin alihankintatöihin”.

Viime aikoina tämä eetos on näkynyt arjessamme sangen konkreettisesti!
22.10.2019

Paljon onnea yksivuotiaalle!

Syyskuun päivityksessämme lupasimme vietettävän syysgrillijuhlia Esperi Työkeskus Kauklahden nykyisen toimipisteen yksivuotispäivän kunniaksi. Juhlat juhlittiin suunnitelman mukaan tiistaina 15.10.
20.9.2019

Kaksin aina kaunihimpi

Aurinko on alkanut hiljalleen käydä mailleen ja lämpömittarin lukemat hiipua kohti nollaa. Vaikka ikkunasta avautuvaan maisemaan on ilmaantunut syksyn sävyjä, on arki seiniemme sisällä jatkunut ennallaan ja totutun vilkkaana.
2.7.2019

Vuodenajat vaihtuvat, perustehtävä pysyy

Esperi Työkeskus Kauklahdessa on arkinen aherrus jatkunut normaalisti läpi kesän. Aktiivisten kuntoutujiemme iloksi työsalipäivät toteutuvat tuttuun tapaan vielä heinäkuun puoleenväliin saakka, jonka jälkeen on luvassa kahden viikon ansaittu loma.
16.4.2019

Pääsiäisterveiset työsalin väeltä!

Työsalilla on valmistauduttu pääsiäiseen innolla mm. istuttamalla rairuohoja sekä teeman mukaisilla askartelutuokioilla. Samalla olemme saaneet päiviemme iloksi ja vieraaksi erään kävijämme koiran, jota kutsuttakoon tässä vaikka "pääsiäiskoiraksi"!
Katso lisää