Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Kuurnan Kartanot, Kontiolahti

13

marraskuu

2021

Elokuvissa

Teimme Kuurnan Kartanoilla virkistysreissun elokuvateatteriin tällä viikolla. Joensuun elokuvateatterissa oli viimeinen esitys 007 No time to die -elokuvasta. Saatiin mukava kokoonpano mukaan.
Esperi hoivakoti Kuurnan Kartanot, popcornit

Torstaille olimme varanneet liput elokuviin katsomaan viimeisintä James Bond -elokuvaa. Innokkaita lähtijöitä oli useita, sillä elokuviin ei ihan hetkeen ole vallitsevan tilanteen vuoksi päästy lähtemään. Oli mukava saada arkeen jotakin rutiineista poikkeavaa ja tämä reissu varmasti kannustaa taas jaksamaan eteenpäin tänä pimenevänä vuodenaikana. Tottakai tämä oli kivaa yhdessä tekemistä myös ohjaajille. 

Vino pino leffalippuja. Saatiin hyvät paikat salista.
Esperi hoivakoti Kuurnan Kartanot, elokuvissa
Esperi hoivakoti Kuurnan Kartanot, leffaeväät
Kukapa voisi käydä leffateatterissa ilman popcorneja! Ne kuuluvat suorastaan elokuvateatterin perinteisiin. Näitä napostellessa malttoi hyvin viihtyä elokuvan äärellä parin tunnin ajan. Toivottavasti käydään taas pian elokuvissa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Kuurnan Kartanot, Kontiolahti

Syysterveiset
3.10.2022

Syysterveiset

Syyskuun viimeinen viikko on nyt takana päin. Viime viikon maanantaina oltiin liikuntahallilla sählyn peluussa ja tiistaina puolestaan pelattiin sulkapalloa. Perjantain miestenryhmässä puolestaan otettiin bingisturnaus.