Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

21

joulukuu

2020

Joulun valmisteluja

Olemme koronasta johtuen valmistelleet joulua pienryhmissä. Olemme leiponeet joulutorttuja, pipareita ja kakkua. Lisäksi olemme koristelleet yhteisiä tiloja sekä asukashuoneita jouluiseen asuun. Askartelimme enkeleitä ja lasisen joulukuusen. Joulujuhlatkin olemme saaneet järjestettyä pienryhmissä, jotta olemme päässeet nauttimaan glögistä ja pipareista sekä jouluisesta ohjelmasta. Nyt laskeudumme rauhaisaan joulun viettoon odottamaan joulupukkia ja lahjoja.
Pansion hoivakoti Turku lasikuusi
Pansion hoivakoti Turku joulkuusi
Joulukoristeluja
Pansion hoivakoti Turku piparit
Piparien tekoa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Positiivisuuspuu
13.4.2021

Tiimityötä

Koronavuosi on koetellut meitä kaikkia rankasti. Siksi on hyvä välillä muistuttaa itseään, ja toisia, mistä kaikesta olemme iloisia.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Runeperin tortut
11.2.2021

Runeberin päivä

Viime viikolla juhlistimme Runebergin päivää leipomalla herkullisia leivoksia. Tällä viikolla leivomme laskiaisen kunniaksi jälleen, mutta tällä kertaa asiaan kuuluvasti laskiaispullia. Olemme myös testanneet makramee solmeilua ja tehneet puutöitä. Ulkoilu pirteässä pakkassäässä on myös kuulunut arkeemme. Välillä olemme liikkuneet myös sisätiloissa tuolijumpan merkeissä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku porkkanat
11.1.2021

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Sen lisäksi, että odotamme kaikki rokotetta koronaan, niin olemme tehneet muutakin erikoista. Nostimme keväällä kylvämämme porkkanat 29.12 2020 ja totesimme ne täysin moitteettomiksi ja käyttökelpoisiksi. Innokkaille leipureille annoimme tehtäväksi valmistaa herkullista porkkanakakkua. Yhteistuumin saimmekin aikaan herkkuhetken kahviaikaan.