Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

13

huhtikuu

2021

Tiimityötä

Koronavuosi on koetellut meitä kaikkia rankasti. Siksi on hyvä välillä muistuttaa itseään, ja toisia, mistä kaikesta olemme iloisia.
Positiivisuuspuu

Korona ja sen aiheuttamat rajoitukset ovat koetelleet niin asiakkaita, kuin henkilökuntaakin. Tuttu ja turvallinen elämän arki katosi, yli vuosi on oltu poikkeustilassa. Nyt jos koskaan on tärkeää muistaa, ja vähän kaveria muistuttaa, mitä kaikkea hyvää meillä onkaan. Miten ihania ihmisiä meillä onkaan!

Pansion positiivisuuspuu on kasvanut toimistossa jo muutaman vuoden. Nyt oli hyvä hetki tarkastella sitä, ja lisätä uusia terälehtiä kukkasiin.  Kohta ne kukkaset kasvavat jo pihallakin.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Positiivisuuspuu
13.4.2021

Tiimityötä

Koronavuosi on koetellut meitä kaikkia rankasti. Siksi on hyvä välillä muistuttaa itseään, ja toisia, mistä kaikesta olemme iloisia.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Runeperin tortut
11.2.2021

Runeberin päivä

Viime viikolla juhlistimme Runebergin päivää leipomalla herkullisia leivoksia. Tällä viikolla leivomme laskiaisen kunniaksi jälleen, mutta tällä kertaa asiaan kuuluvasti laskiaispullia. Olemme myös testanneet makramee solmeilua ja tehneet puutöitä. Ulkoilu pirteässä pakkassäässä on myös kuulunut arkeemme. Välillä olemme liikkuneet myös sisätiloissa tuolijumpan merkeissä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku porkkanat
11.1.2021

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Sen lisäksi, että odotamme kaikki rokotetta koronaan, niin olemme tehneet muutakin erikoista. Nostimme keväällä kylvämämme porkkanat 29.12 2020 ja totesimme ne täysin moitteettomiksi ja käyttökelpoisiksi. Innokkaille leipureille annoimme tehtäväksi valmistaa herkullista porkkanakakkua. Yhteistuumin saimmekin aikaan herkkuhetken kahviaikaan.