Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki isänpäivä
12.11.2023

Isänpäivä

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Suomessa, muissa Pohjoismaissa Tanskaa lukuun ottamatta sekä Virossa päivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina,
Esperikoti Linnunpesä laskiainen
21.2.2023

Laskiainen

Laskiainen on pääsiäistä edeltävä juhla, johon kuuluu sekä pakanallisia että kirkollisia perinteitä. Paastoaikaa on vietetty 600-luvulta saakka valmistautumisena pääsiäiseen. Ennen sen alkua on katolisissa maissa keskiajalta saakka vietetty karnevaaleja.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy
31.10.2022

Halloween

Karkki vai kepponen (engl. trick or treat, sananmukaisesti 'kepponen vai makupala')
31 lokakuuta 2022 - Halloween vietetään ylesesti Yhdysvalloissa sekä Englannissa ja vuonna 2022 se osuu maanantaille. Ne jotka haluavat kunniottaa Amerikkalaista perinnettä juhlivat 31.10.
5 marraskuuta 2022 - Suomessa ja euroopassa monesti vietetään Halloweenia pyhäinpäivänä, lauantaina 5.11.2022. Tämä on se päivä jolloin suurin osa suomalaisista viettävät ja juhlivat Halloweeniä ja samalla tämä perinnejuhla suomalaistuu.
Esperikoti linnunpesä riihimäki juhannus
24.6.2022

Juhannus

Juhannus on valon ja keskikesän juhla, jota vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Suomessa juhannus on yöttömän yön juhla, kun pohjoisen napapiirin pohjoispuolella aurinko ei laske lainkaan kesäpäivänseisauksena. Hyvää Juhannusta!
Katso lisää