Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki kesä
21.7.2023

Viikko 29

Tämä viikko on mennyt herkutellen ja kesää viettäen. Sää on ollut kesäisen vaihteleva, välillä on satanut ja välillä onneksi aurinkokin muistanut paistaa. Viikkoon on mahtunut paljon. Ulkoilua, herkuttelua, leivontaa, levyraatia, piirtämistä, pelaamista, joka päivä jotakin :)
Puistoilua Esperikoti linnunpesä
14.7.2023

Puistoilua

Puisto on johdettu sanasta puu, siis samaan tapaan kuin suisto tulee sanasta suu.
Lähimetsät ja puistot ovat tärkeitä henkireikiä sekä henkisen että fyysisen virkistyksen kannalta.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki jäätelöpäivä
7.6.2023

Suklaajäätelö päivä

Jäätelö kuuluu kesään ja herkutteluun. Jäätelöitä löytyykin monia eri valikoimia ja makuja. Kaikille jotain :)
Mikä on sinun herkkusi? Vanhan ajan vanilja, mansikkajäätelö, suklaajäätelö, trio? Tuleeko jäätelön olla puikko vai tuutti, kuuluuko jäätelöön keksi, hillo tai strösselit?
Esperikoti linnunpesä kesä
27.7.2022

Sulkapalloa

Sulkapallo on mailapeli, jota pelaa vastakkain kaksi pelaajaa (kaksinpeli) tai kaksi paria (nelinpeli). Nelinpeliä, jossa parin muodostaa mies ja nainen, kutsutaan sekanelinpeliksi. Sulkapallossa tarkoitus on pelata palloa verkon yli vastapuolen rajojen sisälle, siten että vastustaja ei saa palautetuksi palloa takaisin.
Esperikoti linnunpesä riihimäki juhannus
24.6.2022

Juhannus

Juhannus on valon ja keskikesän juhla, jota vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Suomessa juhannus on yöttömän yön juhla, kun pohjoisen napapiirin pohjoispuolella aurinko ei laske lainkaan kesäpäivänseisauksena. Hyvää Juhannusta!
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki kesä
10.6.2022

Kesäkukat

Kesäkukat ovat yhden kesän kaunottaria, mutta ne kukkivat sitäkin runsaammin ja intensiivisemmin. Kukkimiseen menee paljon energiaa, joten kesäkukat tarvitsevat säännöllistä kastelua.