Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

11

helmikuu

2023

112 päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen. 112-päivänä opastetaan lisäksi ihmisiä toimimaan oikein hätätilanteissa.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112

Helmikuun 11. päivä vietetään 112-päivää, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Pienet arjen teot voivat lisätä omaa ja läheistesi turvallisuutta.

Meillä vietettiin päivää teeman mukaisesti keskustelemalla, hyvin on tiedossa 112 numeron tarkoitus ja milloin sinne voi soittaa. Turhia hätäpuheluita ei saa soittaa!

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
Hätänumeroviikkoa vietetään 6.-12.2.2023
112-päivää vietetään vuonna 2023 teemalla ”Varautuminen on arjen pieniä tekoja”. Hätänumeroviikolla ihmisiä opastetaan varautumaan erilaisiin häiriö- ja poikkeustilanteisiin sekä ennaltaehkäisemään erilaisia vaaratilanteita.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki isänpäivä
12.11.2023

Isänpäivä

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Suomessa, muissa Pohjoismaissa Tanskaa lukuun ottamatta sekä Virossa päivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina,
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki pyhäinpäivä
4.11.2023

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivää vietetään joka vuosi lokakuun lopussa tai marraskuun alussa. Pyhäinpäivän kynttilät hautausmailla tuovat valoa vuoden pimeimpään aikaan .