Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

4

lokakuu

2023

Eläinten päivä

Eläinten päivä on valtakunnallisesti 4. lokakuuta vietettävä kansainvälinen vuosipäivä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy

Eläinten viikko on vuosittain 4.–10.10. vietettävä teemaviikko, jonka ensimmäinen päivä on kansainvälinen Eläinten päivä. Suomessa Eläinten viikkoa on vietetty SEYn aloitteesta jo vuodesta 1959 lähtien. 

Jokainen lemmikinomistaja tietää, että karvaista kaveria halutaan toisinaan hemmotella samoin kuin muitakin perheenjäseniä. Vuosittain 4.10. vietettävä Eläinten päivä on erinomainen hetki tähän. Eläinten omalla päivällä halutaan kunnioittaa eläimiä ja muistuttaa niiden hyvästä kohtelusta. 

Me Linnunpesässä olemme saaneet viettää eläinten viikkoa ohjaajan koirien kanssa. Paavo ja Niilo ovat ilahduttaneet asukkaita ja tästä saaneet rapsutuksia ja halauksia.

Onko sun ystäväsi koira vai nalle
illoin kun kaivaudutte peittojen alle?
Tai ehkä kissa, niin pehmeä, sievä,
puolet sun untuvatyynystäsi vievä.
Hoivaile ystävääsi, kuiskaile vaikka:
"Täällä ei oo mörköjen kotipaikka."
Rapsuta korvia, hellästi halaa, 
ystäväs luokse päivisin palaa. 

Pidetään huolta lemmikeistämme.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2024

Ystävänpäivä


Helmikuun 14. päivä vietetään Suomessa ystävänpäivää. Ystävänpäivä on muunnos kansainvälisestä Valentinen päivästä (Valentine’s Day), joka on muun muassa Yhdysvalloissa yksi tärkeimmistä juhlapäivistä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2024

112-päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen.
Esperikoti Linnunpesä Runebergin päivä
5.2.2024

Runebergin päivä

5. helmikuuta vietetään Suomessa Runebergin päivää. Vänrikki Stoolin tarinat on yksi Runebergin tunnetuimpia teoksia. Sen avausruno Maamme antoi sanat kansallislaulullemme. Nykyisin Runebergin nimikkotorttu pitää kansallisrunoilijamme edelleen kaikkien huulilla, torttu on monille tutumpi kuin hänen monet runonsa.