Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

21

joulukuu

2022

Jouluvalmistelut

Joulua odotellaan ja tottakai valmistellaan. On riittänyt kaikenlaista puuhaa, leivontaa, askartelua ja tietysti kuusien koristelua.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki joulun odotusta

Joulu tuoksuu kuuselta ja piparilta. Joulu on yhtäaikaa vilinää ja rauhaa.

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki joulun odotus
Koko päivä meni pipari, ja torttutalkoissa. Leipominen kiinnosti monia, joten leivonta tapahtui kolmen ryhmissä vuorotellen. Lähihoitajaopiskelija oli paistamassa pipareita ja torttuja sitä mukaa kuin kerkesi. Valmiita leipomuksia tuli suorastaan kuin liukuhihnalta. kyllä oli mukavaa ja tulikin niin hyvän makuisia pehmeitä pipareita. Taikina oli sen verran hyvää, että sitäkin taisi mennä välillä suuhun.
Kuuset on koristeltu hienosti, tarkistukset on tehnyt koristelijat sekä koirakamut Niilo ja Paavo.
Joulukuu on täynnä kiirettä ja juoksua, paperin rapinaa, piparin tuoksua. Rauhaisaa joulun odotusta.
Esperikoti linnunpesä riihimäki joulun odotusta

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä laskiainen
21.2.2023

Laskiainen

Laskiainen on pääsiäistä edeltävä juhla, johon kuuluu sekä pakanallisia että kirkollisia perinteitä. Paastoaikaa on vietetty 600-luvulta saakka valmistautumisena pääsiäiseen. Ennen sen alkua on katolisissa maissa keskiajalta saakka vietetty karnevaaleja.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2023

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on useissa maissa 14. helmikuuta vietettävä juhla. Kansainvälisestä tavasta poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten juhlapäivä. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan ystävänpäiväkorteilla tai muilla tervehdyksillä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2023

112 päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen. 112-päivänä opastetaan lisäksi ihmisiä toimimaan oikein hätätilanteissa.