Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

21

huhtikuu

2023

Kevät, Luovuuden ja innovaation päivä

Huhtikuun 21. päivänä Yhdistyneet kansakunnat juhlistaa maailman luovuuden ja innovaation päivää, jolloin luovuuden käyttöä kannustetaan ongelmanratkaisussa. Jotkut sanovat, että luovuuteen kuuluu ihmisen kyky kehittää ja ilmaista uusia ideoita.
Kevät, Luovuuden ja innovaation päivä

Joskus kaikista arkipäiväisimmät asiat voivat tuoda parhaimpia ideoita. Ne voivat tulla esiin esimerkiksi elokuvan katselun, pyöräilyretken, tai suihkuhetken aikana. Luovuuden ja innovaation kannustaminen ovat tärkeitä asioita, jos haluamme luoda paremman maailman.

Aurinkoista kevättä kaikille
Kevät, Luovuuden ja innovaation päivä
Rapeat ja herkulliset viinerit syntyy esim. lehtitaikinalevyistä. Viinereihin voi käyttää eri täytevaihtoehtoja mitä mieleen tulee ja kaapista löytyy. Meillä tehtiin täyte vadelmamarmelaadista ja vaniljakreemistä.
Kevät, Luovuuden ja innovaation päivä
Värittäminen ja maalaaminen on mukavaa sekä innostavaa. Samalla voi vaihtaa ajatuksia muiden kanssa tai mietiskellä itsenäisesti omia ajatuksiaan.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä suomalaista ruokaa
4.9.2023

Suomalaista ruokaa

Syyskuun 4. päivä juhlistetaan suomalaista ruokaa. Suomalainen ruoka on juhlapäivänsä ansainnut, ja sinut on kutsuttu mukaan!
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki kesä
21.7.2023

Viikko 29

Tämä viikko on mennyt herkutellen ja kesää viettäen. Sää on ollut kesäisen vaihteleva, välillä on satanut ja välillä onneksi aurinkokin muistanut paistaa. Viikkoon on mahtunut paljon. Ulkoilua, herkuttelua, leivontaa, levyraatia, piirtämistä, pelaamista, joka päivä jotakin :)
Puistoilua Esperikoti linnunpesä
14.7.2023

Puistoilua

Puisto on johdettu sanasta puu, siis samaan tapaan kuin suisto tulee sanasta suu.
Lähimetsät ja puistot ovat tärkeitä henkireikiä sekä henkisen että fyysisen virkistyksen kannalta.