Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

24

huhtikuu

2023

Koiranpäivä

Koira on ihmisen paras kaveri. Huhtikuun 24. päivänä vietetään Koiranpäivää, johon kaikki koiranystävät voivat osallistua. Tänä vuonna kannustamme kaikkia koiranomistajia rakentamaan hyviä kohtaamisia koiriensa kanssa erilaisissa tilanteissa – muiden koirien, muiden eläinten ja ihmisten kanssa erilaisissa ympäristöissä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki koiranpäivä

Koira on ihmisen paras ystävä. Olemme onnellisessa asemassa työpaikalla. Meillä on ollut mahdollisuus tutustua eri rotuisiin ja eri kokoisiin ihaniin koiriin. Ohjaajien koiria on usein "työkavereina" ja asukkaiden ilona.

Eri koirateemoja voisi olla: koira liikuttaa, koiraharrastus, vapaaehtoistoiminta, hyvää elämää koiran kanssa, kaikki erilaisia ja kaikki yhtä rakkaita..

Tassua toisen eteen

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä suomalaista ruokaa
4.9.2023

Suomalaista ruokaa

Syyskuun 4. päivä juhlistetaan suomalaista ruokaa. Suomalainen ruoka on juhlapäivänsä ansainnut, ja sinut on kutsuttu mukaan!
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki kesä
21.7.2023

Viikko 29

Tämä viikko on mennyt herkutellen ja kesää viettäen. Sää on ollut kesäisen vaihteleva, välillä on satanut ja välillä onneksi aurinkokin muistanut paistaa. Viikkoon on mahtunut paljon. Ulkoilua, herkuttelua, leivontaa, levyraatia, piirtämistä, pelaamista, joka päivä jotakin :)
Puistoilua Esperikoti linnunpesä
14.7.2023

Puistoilua

Puisto on johdettu sanasta puu, siis samaan tapaan kuin suisto tulee sanasta suu.
Lähimetsät ja puistot ovat tärkeitä henkireikiä sekä henkisen että fyysisen virkistyksen kannalta.