Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

12

toukokuu

2022

Konsertti

Iltan konsertti kansainvälisenä sairaanhoitajapäivänä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki konsertti

Sairaanhoitajien ja hoitoalan ammattilaisten työtä ei voi korvata. Teette upeaa, tärkeää työtä. Kiitos, että olette, “sanoo kansainvälisen sairaanhoitajapäivänä kunniaksi Esperin henkilöstölle, asukkaille ja heidän omaisilleen konsertoinut artisti Ilta.

Tunnelmallisilla kappaleillaan Ilta haluaa kertoa, että kaikki tunteet ovat sallittuja. Teemapäivän kunniaksi Ilta omisti konsertissa Voimanainen-kappaleensa Esperin henkilöstölle sekä kaikille hoiva- ja hoitoalalla työskenteleville. 

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki konsertti
"Haluan lähettää super-paljon terveisiä kaikille sairaanhoitajille ja hoitoalan ammattilaisille. Teette niin tärkeätä työtä – sitä ei voi korvata millään. Kiitos, että olette", Ilta sanoo hymyillen.

Kiitos sinulle Ilta, upeasta konsertista!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

aitienpaiva ruusu
14.5.2023

Äitienpäivä

Suomessa äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina, eli vuonna 2023 äitien juhlapäivä on 14.5. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, mummoille, isoäideille!
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki vappu
1.5.2023

Vappu

Vappu on kevään karnevaalijuhla. Se on työläisten ja opiskelijoiden juhla. Tänä vuonna vappupäivä sattui maanantaille.

Vappuun kuuluu erilaiset opiskelijatapahtumat, työväen vapputraditiot, vappuruoka- ja juoma sekä vappukoristeet.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki koiranpäivä
24.4.2023

Koiranpäivä

Koira on ihmisen paras kaveri. Huhtikuun 24. päivänä vietetään Koiranpäivää, johon kaikki koiranystävät voivat osallistua. Tänä vuonna kannustamme kaikkia koiranomistajia rakentamaan hyviä kohtaamisia koiriensa kanssa erilaisissa tilanteissa – muiden koirien, muiden eläinten ja ihmisten kanssa erilaisissa ympäristöissä.
Kevät, Luovuuden ja innovaation päivä
21.4.2023

Kevät, Luovuuden ja innovaation päivä

Huhtikuun 21. päivänä Yhdistyneet kansakunnat juhlistaa maailman luovuuden ja innovaation päivää, jolloin luovuuden käyttöä kannustetaan ongelmanratkaisussa. Jotkut sanovat, että luovuuteen kuuluu ihmisen kyky kehittää ja ilmaista uusia ideoita.