Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

12

toukokuu

2022

Konsertti

Iltan konsertti kansainvälisenä sairaanhoitajapäivänä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki konsertti

Sairaanhoitajien ja hoitoalan ammattilaisten työtä ei voi korvata. Teette upeaa, tärkeää työtä. Kiitos, että olette, “sanoo kansainvälisen sairaanhoitajapäivänä kunniaksi Esperin henkilöstölle, asukkaille ja heidän omaisilleen konsertoinut artisti Ilta.

Tunnelmallisilla kappaleillaan Ilta haluaa kertoa, että kaikki tunteet ovat sallittuja. Teemapäivän kunniaksi Ilta omisti konsertissa Voimanainen-kappaleensa Esperin henkilöstölle sekä kaikille hoiva- ja hoitoalalla työskenteleville. 

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki konsertti
"Haluan lähettää super-paljon terveisiä kaikille sairaanhoitajille ja hoitoalan ammattilaisille. Teette niin tärkeätä työtä – sitä ei voi korvata millään. Kiitos, että olette", Ilta sanoo hymyillen.

Kiitos sinulle Ilta, upeasta konsertista!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2024

Ystävänpäivä


Helmikuun 14. päivä vietetään Suomessa ystävänpäivää. Ystävänpäivä on muunnos kansainvälisestä Valentinen päivästä (Valentine’s Day), joka on muun muassa Yhdysvalloissa yksi tärkeimmistä juhlapäivistä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2024

112-päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen.
Esperikoti Linnunpesä Runebergin päivä
5.2.2024

Runebergin päivä

5. helmikuuta vietetään Suomessa Runebergin päivää. Vänrikki Stoolin tarinat on yksi Runebergin tunnetuimpia teoksia. Sen avausruno Maamme antoi sanat kansallislaulullemme. Nykyisin Runebergin nimikkotorttu pitää kansallisrunoilijamme edelleen kaikkien huulilla, torttu on monille tutumpi kuin hänen monet runonsa.