Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

10

lokakuu

2022

Maailman mielenterveyspäivä

Maailman mielenterveyspäivää vietetään jälleen 10.10.2022. Näytämme yhdessä vihreää valoa huolten jakamiselle ja muistutamme, että jokaisen huoli on tärkeä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy
  • Miten sinä voit?
  • Miten voin auttaa?
  • Missä tarvitsisit tukea?         Ihminen kohtaa elämässään monenlaisia tilanteita ja elämänvaiheita. Niiden joukossa on niin myönteisiä ja ilahduttavia kuin haasteellisia ja vaikeitakin aikoja. Elämäntilanteen vaikeus on yksilöllinen kokemus, joten monenlaiset asiat voivat tuntua elämässä haasteellisilta. Jokaisen huoli on tärkeä! Omassa arjessasi sinä voit olla mukana lisäämässä keskustelua huolista, murheista, mutta myös ilon aiheista. Keskustelemalla avoimesti kuulumisista, lisäät turvallista ilmapiiriä, jossa on helpompi käsitellä vaikeitakin asioita. 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki isänpäivä
12.11.2023

Isänpäivä

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Suomessa, muissa Pohjoismaissa Tanskaa lukuun ottamatta sekä Virossa päivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina,
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki pyhäinpäivä
4.11.2023

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivää vietetään joka vuosi lokakuun lopussa tai marraskuun alussa. Pyhäinpäivän kynttilät hautausmailla tuovat valoa vuoden pimeimpään aikaan .