Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

10

lokakuu

2023

Maailman mielenterveyspäivä

Maailman mielenterveyspäivää vietetään 10.10.2023 teemalla Mielenterveys on jokaisen oikeus. Samana päivänä liputetaan Aleksis Kiven suomalaisen kirjallisuuden päivää
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy

Hyvän mielen voimasanat antavat vinkkejä oman mielenterveyden vahvistamiseen arjen pienillä teoilla. (Lainattu Mieli ry:n sivulta)

Huolehdi jaksamisestasi, Pyydä tarvittaessa apua, Puhu ja kuuntele, Opi uutta, Löydä elämänilo, Innostu uudesta, Anna ja pyydä anteeksi, Pidä kiinni unelmistasi, Arvosta itseäsi ja Pidä yhteyttä ystäviin.                                     
Esperikoti linnunpesä riihimäki mielenterveyspäivä
Saatiin aikaiseksi hyvää keskustelua ja pohdintoja erilaisista hyvän mielen voimasanoista. Juteltiin myös suomalaisuudesta sekä mietittiin Aleksis Kiven eri teoksia. Kaikilla oli hyvä mieli kahvipöydässä :)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2024

Ystävänpäivä


Helmikuun 14. päivä vietetään Suomessa ystävänpäivää. Ystävänpäivä on muunnos kansainvälisestä Valentinen päivästä (Valentine’s Day), joka on muun muassa Yhdysvalloissa yksi tärkeimmistä juhlapäivistä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2024

112-päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen.
Esperikoti Linnunpesä Runebergin päivä
5.2.2024

Runebergin päivä

5. helmikuuta vietetään Suomessa Runebergin päivää. Vänrikki Stoolin tarinat on yksi Runebergin tunnetuimpia teoksia. Sen avausruno Maamme antoi sanat kansallislaulullemme. Nykyisin Runebergin nimikkotorttu pitää kansallisrunoilijamme edelleen kaikkien huulilla, torttu on monille tutumpi kuin hänen monet runonsa.