Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

26

syyskuu

2023

Tiistai jumppaa

Lyhytkin jumppa virkistää ja saa veren kiertämään myös aivoissa.
Jumppa ja erilaiset jumppavariaatiot lienevät kotitreenien tunnetuin muoto meille kaikille! Jumppa on erittäin helppo ja nopea tapa saada itsensä ja elimistö liikkeelle. Muista, että keho kiittää pienintäkin liikettä! 
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy
Meillä viikottain harjoitellaan erilaisia jumppaliikkeitä. Tiistai on tuolijumppapäivä :)
Jumppaaminen sopii kaikenkuntoisille ja ikäisille. On tärkeää liikkua päivittäin, että toimintakyky pysyy hyvänä. Jumppaaminen ei tee pahaa meille ohjaajillekkaan, vaan päinvastoin ja kaikilla on mukavaa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2024

Ystävänpäivä


Helmikuun 14. päivä vietetään Suomessa ystävänpäivää. Ystävänpäivä on muunnos kansainvälisestä Valentinen päivästä (Valentine’s Day), joka on muun muassa Yhdysvalloissa yksi tärkeimmistä juhlapäivistä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2024

112-päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen.
Esperikoti Linnunpesä Runebergin päivä
5.2.2024

Runebergin päivä

5. helmikuuta vietetään Suomessa Runebergin päivää. Vänrikki Stoolin tarinat on yksi Runebergin tunnetuimpia teoksia. Sen avausruno Maamme antoi sanat kansallislaulullemme. Nykyisin Runebergin nimikkotorttu pitää kansallisrunoilijamme edelleen kaikkien huulilla, torttu on monille tutumpi kuin hänen monet runonsa.