Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

7

tammikuu

2023

Uusi vuosi 2023, mitähän tuo tullessaan

Vuosi se taas vaihtui ja vietämme jo vuotta 2023. Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan?
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki uusi vuosi

Vuosi vaihtui ja raketit paukkui. Omia raketteja emme ampuneet, mutta parvekkeelta näkyi hyvin kaupungin ilotulitus. Pidimme asukaskokousta heti vuoden vaihteen jälkeen ja mietimme mitä kukakin toivoisi uudelta vuodelta. Toivomuksena oli mm. rauhaa, sotien loppumista, hyviä ilmoja sekä terveyttä. Hyviä ajatuksia ja toivomuksia. Mitä sinä toivot tulevalta vuodelta?

Me kaikki toivotamme Rauhallista ja Onnellista Uutta vuotta!

Esperikoti linnunpesä loppiainen
Joulu on nyt sitten lopeteltu tältä vuodelta, loppiainen vietetty. Kuusi meillä sai jo kyytiä ennen loppiaista :)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2024

Ystävänpäivä


Helmikuun 14. päivä vietetään Suomessa ystävänpäivää. Ystävänpäivä on muunnos kansainvälisestä Valentinen päivästä (Valentine’s Day), joka on muun muassa Yhdysvalloissa yksi tärkeimmistä juhlapäivistä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2024

112-päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen.
Esperikoti Linnunpesä Runebergin päivä
5.2.2024

Runebergin päivä

5. helmikuuta vietetään Suomessa Runebergin päivää. Vänrikki Stoolin tarinat on yksi Runebergin tunnetuimpia teoksia. Sen avausruno Maamme antoi sanat kansallislaulullemme. Nykyisin Runebergin nimikkotorttu pitää kansallisrunoilijamme edelleen kaikkien huulilla, torttu on monille tutumpi kuin hänen monet runonsa.