Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

7

tammikuu

2023

Uusi vuosi 2023, mitähän tuo tullessaan

Vuosi se taas vaihtui ja vietämme jo vuotta 2023. Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan?
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki uusi vuosi

Vuosi vaihtui ja raketit paukkui. Omia raketteja emme ampuneet, mutta parvekkeelta näkyi hyvin kaupungin ilotulitus. Pidimme asukaskokousta heti vuoden vaihteen jälkeen ja mietimme mitä kukakin toivoisi uudelta vuodelta. Toivomuksena oli mm. rauhaa, sotien loppumista, hyviä ilmoja sekä terveyttä. Hyviä ajatuksia ja toivomuksia. Mitä sinä toivot tulevalta vuodelta?

Me kaikki toivotamme Rauhallista ja Onnellista Uutta vuotta!

Esperikoti linnunpesä loppiainen
Joulu on nyt sitten lopeteltu tältä vuodelta, loppiainen vietetty. Kuusi meillä sai jo kyytiä ennen loppiaista :)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä laskiainen
21.2.2023

Laskiainen

Laskiainen on pääsiäistä edeltävä juhla, johon kuuluu sekä pakanallisia että kirkollisia perinteitä. Paastoaikaa on vietetty 600-luvulta saakka valmistautumisena pääsiäiseen. Ennen sen alkua on katolisissa maissa keskiajalta saakka vietetty karnevaaleja.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2023

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on useissa maissa 14. helmikuuta vietettävä juhla. Kansainvälisestä tavasta poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten juhlapäivä. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan ystävänpäiväkorteilla tai muilla tervehdyksillä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2023

112 päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen. 112-päivänä opastetaan lisäksi ihmisiä toimimaan oikein hätätilanteissa.