Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

3

marraskuu

2023

Valtakunnallinen voileipäpäivä

Hauskoja tai herkullisia merkki- ja juhlapäiviä voi viettää monella tapaa. Valtakunnallista voileipäpäivää vietetään 3.11.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy

Hyvää voileipäpäivää!

Mikä on suosikkivoileipäsi? Tumma, vaalea, sämpylä vai joku muu? Voileipäpäivänä kannattaa ehdottomasti rakentaa oma herkkuleipä,

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki syksy
Linnunpesässä tehtiin kolmioleipiä monella eri täytteellä. Saatiin herkullisia voileipiä päiväkahville. Samalla innostuttiin leipomaan tiikerikakkua seuraavaksi päiväksi.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperikoti Linnunpesä Riihimäki ystävänpäivä
14.2.2024

Ystävänpäivä


Helmikuun 14. päivä vietetään Suomessa ystävänpäivää. Ystävänpäivä on muunnos kansainvälisestä Valentinen päivästä (Valentine’s Day), joka on muun muassa Yhdysvalloissa yksi tärkeimmistä juhlapäivistä.
Esperikoti Linnunpesä Riihimäki 112
11.2.2024

112-päivä

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta Euroopassa vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseen.
Esperikoti Linnunpesä Runebergin päivä
5.2.2024

Runebergin päivä

5. helmikuuta vietetään Suomessa Runebergin päivää. Vänrikki Stoolin tarinat on yksi Runebergin tunnetuimpia teoksia. Sen avausruno Maamme antoi sanat kansallislaulullemme. Nykyisin Runebergin nimikkotorttu pitää kansallisrunoilijamme edelleen kaikkien huulilla, torttu on monille tutumpi kuin hänen monet runonsa.