Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Omenapuisto, Salo

30

marraskuu

2022

Halloween-juhlat ūüéÉ

Marraskuun alussa Omenapuistossa vietettiin Halloween-juhlaa. Yhteiset tilat koristeltiin hämähäkinseiteillä ja tarjolla oli glögiä sekä herkkuja. Osa asukkaista innostui pukeutumaan.
Halloween-asu
Halloween-koristeet

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Omenapuisto, Salo

Hoivamuusikko soittaa pianoa Omenapuisto
29.11.2023

Seurakunta laulattaa!

Seurakunnasta hoivamuusikko käy tietyin väliajoin Omenapuiston asukkaita laulattamassa. Hoivamuusikko on tervetullut vieras Omenapuistossa. Asukkaiden ei itse tarvitse lähteä mihinkään, vaan saavat nauttia elävästä musiikista omassa kodissaan.
Omenapuisto Halloween Kurpitsa
31.10.2023

Hauskaa Halloweenia!

Omenapuistossa juhlitaan tänään Halloweenia. Asukkaat tekevät herkkuja, kisaillaan kauhu-tietovisalla ja kurkistetaan kauhujen huoneeseen. Uskallatko sinä kurkistaa huoneeseen?
Palvelutalo Omenapuisto kärpässieni
28.9.2023

Syksy ja sienet

Syksy on saapunut ja sienet kasvavat. Omenapuiston ympärillä on rikasta metsää, josta saamme nauttia päivittäin. Metsästä löytyy monimuotoisesti sieniä ja marjoja, joita asukkaat voivat hyödyntää esimerkiksi leipomisissa.
Omenapuisto Kesä Omenapuu
24.8.2023

Kesän kuulumisia

Kesä on mennyt kohinalla ja syksy tekee tuloaan. Kesän aikana on päästy nauttimaan lämpimistä ilmoista ja hyvistä herkuista. Hyvää alkavaa syksyä kaikille! Nyt päästään kaivamaan saappaat ja sienikorit esiin ja nauttimaan syksyn sateisista päivistä ja tunnelmallisista illoista.