Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Omenapuisto, Salo

6

lokakuu

2022

Markkinahumua Salon syysmarkkinoilla ūüćĀūüé°

Omenapuiston asukkaat pääsivät nauttimaan perinteisistä Salon syysmarkkinoista. Mukaan tarttui muun muassa lakuja, suukkoja ja pipoja.
Markkinoiden maailmanpyörä
Pyörätuolilla markkinoilla

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Omenapuisto, Salo

Omenapuisto_jäälyhty
23.2.2024

Talven viimeiset hetket

Helmikuu on ollut sään puolesta kovin vaihtelevaa, lämpötila on pyörinyt sekä plussan että kovan pakkasen puolella. On ollut hyviä hetkiä tehdä oven suuta piristäviä jäälyhtyjä, mutta harmikseen ne ovat kelien muuttuessa sulaneetkin nopeasti. Liukkaudet estävät asukkaita lähtemästä kävelylle, joten muuta toimintaa on keksittävä.
Omenapuisto_tammikuu_talvi
30.1.2024

Lämpöä pakkasten keskelle

Tammikuussa olemme saaneet "nauttia" kovista pakkasista ja kylmistä tuulista. Onneksi Omenapuistolaiset asukkaat eivät ole jääneet toimettomaksi, vaan alkaneet kutomaan lämmikettä käsille ja mielelle.
Omenapuisto joulu kansikuva
22.12.2023

Rauhallista joulua Omenapuistosta!

"Kun maas' on hanki ja järvet jäässä ja silmä sammunut auringon...."

Joulukuun aikana Omenapuistolaiset ovat koristelleet kodin tunnelmalliseksi. Kaunis valkoinen lumipeite koristelee maata ja kausivaloja ripustettu tuomaan valoa. Joulu on tullut Omenapuistoon.
Hoivamuusikko soittaa pianoa Omenapuisto
29.11.2023

Seurakunta laulattaa!

Seurakunnasta hoivamuusikko käy tietyin väliajoin Omenapuiston asukkaita laulattamassa. Hoivamuusikko on tervetullut vieras Omenapuistossa. Asukkaiden ei itse tarvitse lähteä mihinkään, vaan saavat nauttia elävästä musiikista omassa kodissaan.
Omenapuisto Halloween Kurpitsa
31.10.2023

Hauskaa Halloweenia!

Omenapuistossa juhlitaan tänään Halloweenia. Asukkaat tekevät herkkuja, kisaillaan kauhu-tietovisalla ja kurkistetaan kauhujen huoneeseen. Uskallatko sinä kurkistaa huoneeseen?
Palvelutalo Omenapuisto kärpässieni
28.9.2023

Syksy ja sienet

Syksy on saapunut ja sienet kasvavat. Omenapuiston ympärillä on rikasta metsää, josta saamme nauttia päivittäin. Metsästä löytyy monimuotoisesti sieniä ja marjoja, joita asukkaat voivat hyödyntää esimerkiksi leipomisissa.