Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Rantakallio, Tampere

3

joulukuu

2021

Hyvä työyhteisö avaimena työssä jaksamiseen!

Esperi Koti Rantakalliossa hyvä työyhteisö on yksi työpaikan parhaita puolia. 
Esperi Koti Rantakalliossa hyvä työyhteisö on yksi työpaikan parhaita puolia. 

Esperi Koti Rantakalliossa hyvä työyhteisö on syntynyt kuin luonnostaan hyvien tyyppien ansiosta. Aina joustetaan tiukan paikan tullen ja päivittäinen huumori on yksi työpaikan parhaita puolia. 

💬 ”Siksi tänäänkin oli mukava tulla töihin. Työtoverit ovat ihmisiä, joiden kanssa viettää suuren osan valveillaoloajasta juurikin työvuoroissa. He tekevät samaa työtä kuin minä, joten he jos ketkä tietävät mikä joskus työssä on raskasta ja mikä taas mielekästä,” kertoo ohjaaja Mikko.

💬 ”Itse koen vahvasti omassa työssäni ”työn imun”, millä tarkoitan myönteistä tunne- ja motivaatiotilaa työssäni. Tämmöinen motivaatiotila saa minut usein lähtemään mielellään töihin ja koen työni mielekkääksi ja nautin siitä”, kertoo Mikko.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Rantakallio, Tampere

”Minut on nähty ja minua on kuultu.”
18.1.2022

”Minut on nähty ja minua on kuultu.”

Rantakallioon heinäkuussa 2021 muuttanut nuori nainen kertoo kokemastaan ajastaan ja elämisestään tehostetussa palveluasumisessa. Monelle sanat ”päihde- ja mielenterveysyksikkö” ja ”tehostettu palveluasuminen”, ovat tabuja, mutta Rantakalliossa vietetään aivan tavallista asukaselämää toki kuntouttavassa muodossa.
Ohjaaja esittelyssä: ”Mikko on viehättävyytensä lisäksi yksi lempeys koko ihminen.”
8.12.2021

Ohjaaja Mikko esittelyssä!

Esperi Koti Rantakallion ohjaajista esittelyvuorossa on Mikko. Sen sijaan, että ohjaajat kertoisivat itsestään liikoja, niin pääpuheenvuoro on annettu asiakkaalle. Asiakkaamme ovat palautteidemme tärkein äänitorvi.