Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Rantakallio, Tampere

1

joulukuu

2021

Oi ihanaa joulun aikaa, ilmassa on tiettyä taikaa!

Nyt päästään vihdoin nauttimaan joulukalenterin luukkujen avaamisesta. Tätä päivää on odotettu!
Nyt päästään vihdoin nauttimaan joulukalenterin luukkujen avaamisesta. Tätä päivää on odotettu!

Esperi Koti Rantakalliossa päästään nyt nauttimaan joulukalenterin luukkujen avaamisesta sekä siitä kutkuttavasta tunteesta, että jouluaattoon sekä joulunpyhiin ei ole enää kauan aikaa. Kotimme aamukokousta jännitettiin tänään normaalia enemmän, sillä joku, jota arpaonni suosi, sai kurkistaa joulukalenterin ensimmäiseen luukkuun.

💟 Tänä vuonna lahjoituksena saatu joulukalenteri on kooltaan suurehko ja jokainen luukku sisältää Fazerin suklaapatukan! 

💬 ”Oi ihanaa joulun aikaa, ilmassa on tiettyä taikaa”, runoili asiakkaamme, joka sai avata joulukalenterimme ensimmäisen luukun.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Rantakallio, Tampere

”Minut on nähty ja minua on kuultu.”
18.1.2022

”Minut on nähty ja minua on kuultu.”

Rantakallioon heinäkuussa 2021 muuttanut nuori nainen kertoo kokemastaan ajastaan ja elämisestään tehostetussa palveluasumisessa. Monelle sanat ”päihde- ja mielenterveysyksikkö” ja ”tehostettu palveluasuminen”, ovat tabuja, mutta Rantakalliossa vietetään aivan tavallista asukaselämää toki kuntouttavassa muodossa.
Ohjaaja esittelyssä: ”Mikko on viehättävyytensä lisäksi yksi lempeys koko ihminen.”
8.12.2021

Ohjaaja Mikko esittelyssä!

Esperi Koti Rantakallion ohjaajista esittelyvuorossa on Mikko. Sen sijaan, että ohjaajat kertoisivat itsestään liikoja, niin pääpuheenvuoro on annettu asiakkaalle. Asiakkaamme ovat palautteidemme tärkein äänitorvi.