Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

28

kesäkuu

2022

Juhannus Pansiossa

Helteinen juhannus otettiin vastaan Pansio kodissa mukavasta yhteisestä ohjelmasta ja perinteisistä kesäherkuista nauttien.
Esperi Pansio kodin juhannus

Pansion Esperillä valmistauduttiin juhannuksen viettoon poimimalla luonnonkukkia yhdessä ja valmistamalla niistä kauniita kukkaseppeleitä, sekä kimppuja koristeeksi.

Juhannusherkkuja
Juhannusaaton iltapalana suolainen sillimunavoileipä maistui saunomisen jälkeen.Juhannuspäivänä Juotiin vihreässä pihapiirissä mansikkakakkukahvit kuunnellen tanssimusiikkia ja rupatellen yhdessä. Helteisestä säästä huolimatta lähes koko talon väki jaksoi osallistua ohjelmaan.
Makkaran  grillaus
Juhannuksen tunnelmaa toi puugrillin tuoksu ja makkara maistui juhannuksen juhlijoille. Pihalla heitettiin tikkaa, pelattiin krokettia ja petanqueta, ja viileä mehubooli piti asukkaat virkeänä.
Pansio kodin pihapiiri
Juhannuksena ihmeteltiin myös onko Pansion kodin pikkuasuntoihin pihapuussa saatu asukkaita...

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Esperi Pansio kodin juhannus
28.6.2022

Juhannus Pansiossa

Helteinen juhannus otettiin vastaan Pansio kodissa mukavasta yhteisestä ohjelmasta ja perinteisistä kesäherkuista nauttien.
Pirjo nautti leipomis hetkestä
8.6.2022

Sadepäivän puuhia

Sateista keskiviikkoa vietettiin Pansion kodissa leipomalla kaurakeksejä ja sämpylöitä.
Pansion kodin asukkaat retkellä Honkapirtillä
16.5.2022

Lounasretkellä Ruissalossa

Retkistä on ollut taukoa pitkään jatkuneen koronatilanteen vuoksi, mutta vihdoin kasasimme porukan kasaan toukokuisena aamupäivänä Pansion kodissa ja lähdimme lounaalle idylliseen Ruissaloon kahvilaravintola Honkapirttiin.
Konsertista nautittiin Pansiossa
13.5.2022

Hyvää sairaanhoitajien päivää Pansiosta!

Torstaina 12.5 sairaanhoitajien päivää vietettiin Pansion kodissa kuuntelemalla Ilta -artistin live-stream keikkaa netin välityksellä. Suurin osa asukkaista ja henkilökunnasta nauttivat yhteisestä konsertista popcornin ja limpparin kera.
ensiapu
3.5.2022

EA-koulutus

Eilen meillä Pansio kodissa työntekijät pääsivät kertaaman ensiapua. Ensiapukoulutus on osa turvallista arkea ja kertauksilla, sekä harjotteilla varmistamme osaavan tiimin ensiapua vaativissa tilanteissa.
tänävuonna
23.4.2022

Tänä vuonna haluaisin...

Meille on tärkeää päästä luomaan uusia kokemuksia ja tarjoamaan mahdollisuuksia asukkaiden toiveiden mukaan. Tällä kertaa pienryhmissä päästiin kertomaan mitä vuodelta 2022 toivotaan.