Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

11

kesäkuu

2021

Kesä tuli vihdoinkin Turkuun

Puutarharyhmän toiminta pääsi kunnolla vauhtiin säiden suosiessa.
Tomaatin taimet kasvun alussa

Puutarharyhmän istutustoimissa saatiin parvekkeelle kasvamaan tomaatin taimia ja perunaa, joiden sadosta päästään nauttimaan myöhemmin. Kauneutta tuovat miljoonakellot, joiden kastelu ja nyppiminen ovat ryhmäläisten jokapäiväistä, mieluisaa tekemistä. Kasvien kasvun seuraaminen tuo iloa, positiivisia kokemuksia ja esteettistä nautintoa koko kesän ajan. Lisääkin istutuksia on luvassa.

Värittämiseen keskittyminen luovassa ryhmässä auttaa pysymään tässä hetkessä ja antaa mahdollisuuden luovuuden käyttämiseen omien valintojen kautta.

Kodin grillipaikka tulee olemaan asukkaiden säännöllisessä käytössä kesällä. Mikäs on sen mukavampaa kuin nauttia kesästä kaikkien aistien kautta.

Miljoonakellon miljoonat kellot
Tämä mandala oli kiinnostavin
Myös aikuisten värityskuvat tarjoavat tekemistä käsille ja aivoille
Hiillosta odotellessa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Esperi hoitokoti Pansio mokkapalat
23.1.2022

Ihana sunnuntai!

Tänään meillä Pansio kodissa on iloa tuonut kirkas auringonpaiste, jota on ilmennyt pitkin viikkoa. Auringonpaisteen lisääntyminen on merkki tulevasta keväästä. Vaikka kevättä jo kovin odotellaan, toivottavasti vielä hetken aikaan saadaan nauttia pakkaspäivistä.
Esperi hoitokoti Turku piapri
10.1.2022

Tammikuu

Vaikka joulu on jo ohi ja siirrytty tammikuulle, meillä Pansiossa vielä nautittiin joulun tunnelmasta. Asukkaiden toiveesta vielä kerran herkuteltiin joulun herkuilla, piparilla ja glögillä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Uusivuosi
2.1.2022

Kohti vuotta 2022

Uudenvuoden viettoa leikkien ja pelien parissa.
Ennen juhlapyhiä, on meillä Pansiossa tapana kysyä asukkailta toiveita miten yhdessä vietettäisiin päivää. Tänä vuonna toiveina oli palata lapsuuteen onginnan ja herkkujen merkeissä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Taideteoksia
15.9.2021

Syksyistä taiteilua

Kodilla on nautittu tällä viikolla syksyn tunnelmasta taiteen avulla. Asukkaat loivat kauniita taideteoksia, joista välittyi vuodenajan energia ja värit.