Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

11

kesäkuu

2021

Kesä tuli vihdoinkin Turkuun

Puutarharyhmän toiminta pääsi kunnolla vauhtiin säiden suosiessa.
Tomaatin taimet kasvun alussa

Puutarharyhmän istutustoimissa saatiin parvekkeelle kasvamaan tomaatin taimia ja perunaa, joiden sadosta päästään nauttimaan myöhemmin. Kauneutta tuovat miljoonakellot, joiden kastelu ja nyppiminen ovat ryhmäläisten jokapäiväistä, mieluisaa tekemistä. Kasvien kasvun seuraaminen tuo iloa, positiivisia kokemuksia ja esteettistä nautintoa koko kesän ajan. Lisääkin istutuksia on luvassa.

Värittämiseen keskittyminen luovassa ryhmässä auttaa pysymään tässä hetkessä ja antaa mahdollisuuden luovuuden käyttämiseen omien valintojen kautta.

Kodin grillipaikka tulee olemaan asukkaiden säännöllisessä käytössä kesällä. Mikäs on sen mukavampaa kuin nauttia kesästä kaikkien aistien kautta.

Miljoonakellon miljoonat kellot
Tämä mandala oli kiinnostavin
Myös aikuisten värityskuvat tarjoavat tekemistä käsille ja aivoille
Hiillosta odotellessa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Esperi Pansio kodin juhannus
28.6.2022

Juhannus Pansiossa

Helteinen juhannus otettiin vastaan Pansio kodissa mukavasta yhteisestä ohjelmasta ja perinteisistä kesäherkuista nauttien.
Pirjo nautti leipomis hetkestä
8.6.2022

Sadepäivän puuhia

Sateista keskiviikkoa vietettiin Pansion kodissa leipomalla kaurakeksejä ja sämpylöitä.
Pansion kodin asukkaat retkellä Honkapirtillä
16.5.2022

Lounasretkellä Ruissalossa

Retkistä on ollut taukoa pitkään jatkuneen koronatilanteen vuoksi, mutta vihdoin kasasimme porukan kasaan toukokuisena aamupäivänä Pansion kodissa ja lähdimme lounaalle idylliseen Ruissaloon kahvilaravintola Honkapirttiin.
Konsertista nautittiin Pansiossa
13.5.2022

Hyvää sairaanhoitajien päivää Pansiosta!

Torstaina 12.5 sairaanhoitajien päivää vietettiin Pansion kodissa kuuntelemalla Ilta -artistin live-stream keikkaa netin välityksellä. Suurin osa asukkaista ja henkilökunnasta nauttivat yhteisestä konsertista popcornin ja limpparin kera.
ensiapu
3.5.2022

EA-koulutus

Eilen meillä Pansio kodissa työntekijät pääsivät kertaaman ensiapua. Ensiapukoulutus on osa turvallista arkea ja kertauksilla, sekä harjotteilla varmistamme osaavan tiimin ensiapua vaativissa tilanteissa.
tänävuonna
23.4.2022

Tänä vuonna haluaisin...

Meille on tärkeää päästä luomaan uusia kokemuksia ja tarjoamaan mahdollisuuksia asukkaiden toiveiden mukaan. Tällä kertaa pienryhmissä päästiin kertomaan mitä vuodelta 2022 toivotaan.