Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

29

kesäkuu

2021

Taiteilua omalla keholla ja siveltimellä

Viikolla käytettiin erilaisen taiteilun välineinä oman kehon liikettä sekä sivellintä vesiväreineen.
Musiikkimaalauksen satoa

Liikuntaryhmän ”Taitelija”-tuolijumpassa yhdistettiin mielikuva liikkeeseen. Tarina kevensi liikkumista myös niiden kohdalla, joita varsinainen jumppa ei ehkä toimintana niin kiinnosta. Ryhmäläiset ”maalasivat” kehonsa eri osilla antaumuksella klassisen musiikin soidessa taustalla. Tämä mielikuvamatka ravitsi sekä kehoa että sielua.

Musiikkimaalaus vei Esperi Koti Pansion Luovassa ryhmässä ryhmäläiset omaan sisäiseen maailmaan. Asiakkaiden toiveiden mukainen merellinen musiikki herätti jokaisen mielessä omanlaisia mielikuvia tuottaen värikkäitä ja raikkaita töitä.

Merellinen musiikki synnyttää merellisiä mielikuvia.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Pansion kodin asukkaat retkellä Honkapirtillä
16.5.2022

Lounasretkellä Ruissalossa

Retkistä on ollut taukoa pitkään jatkuneen koronatilanteen vuoksi, mutta vihdoin kasasimme porukan kasaan toukokuisena aamupäivänä Pansion kodissa ja lähdimme lounaalle idylliseen Ruissaloon kahvilaravintola Honkapirttiin.
Konsertista nautittiin Pansiossa
13.5.2022

Hyvää sairaanhoitajien päivää Pansiosta!

Torstaina 12.5 sairaanhoitajien päivää vietettiin Pansion kodissa kuuntelemalla Ilta -artistin live-stream keikkaa netin välityksellä. Suurin osa asukkaista ja henkilökunnasta nauttivat yhteisestä konsertista popcornin ja limpparin kera.
ensiapu
3.5.2022

EA-koulutus

Eilen meillä Pansio kodissa työntekijät pääsivät kertaaman ensiapua. Ensiapukoulutus on osa turvallista arkea ja kertauksilla, sekä harjotteilla varmistamme osaavan tiimin ensiapua vaativissa tilanteissa.
tänävuonna
23.4.2022

Tänä vuonna haluaisin...

Meille on tärkeää päästä luomaan uusia kokemuksia ja tarjoamaan mahdollisuuksia asukkaiden toiveiden mukaan. Tällä kertaa pienryhmissä päästiin kertomaan mitä vuodelta 2022 toivotaan.
Pansiokoti
22.4.2022

Hyvää pääsiäistä!

Tänä vuonna meillä Pansio kodissa vietetiin pääsiäistä ulkoilun ja suklaamunien etsinnällä auringosta, sekä yhdessä olemisesta nauttien. 
Pansion kuntoilija
19.4.2022

Pansion kuntoilija

Pansion hoivakodista löytyy eräs innostunut kuntoilija, Eetu. Yli vuoden tauon jälkeen Eetu on palannut kuntosaliharjoittelun pariin ohjaajan opastuksella. Kuntosalilla käydään kerran viikossa ja hikitakuu on taattu. Liikunnan ja ulkoilun merkitystä mielen hyvinvoinnin parantamiseen ei voi vähätellä.