Missä tapahtuu: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

29

kesäkuu

2021

Taiteilua omalla keholla ja siveltimellä

Viikolla käytettiin erilaisen taiteilun välineinä oman kehon liikettä sekä sivellintä vesiväreineen.
Musiikkimaalauksen satoa

Liikuntaryhmän ”Taitelija”-tuolijumpassa yhdistettiin mielikuva liikkeeseen. Tarina kevensi liikkumista myös niiden kohdalla, joita varsinainen jumppa ei ehkä toimintana niin kiinnosta. Ryhmäläiset ”maalasivat” kehonsa eri osilla antaumuksella klassisen musiikin soidessa taustalla. Tämä mielikuvamatka ravitsi sekä kehoa että sielua.

Musiikkimaalaus vei Esperi Koti Pansion Luovassa ryhmässä ryhmäläiset omaan sisäiseen maailmaan. Asiakkaiden toiveiden mukainen merellinen musiikki herätti jokaisen mielessä omanlaisia mielikuvia tuottaen värikkäitä ja raikkaita töitä.

Merellinen musiikki synnyttää merellisiä mielikuvia.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoitokoti Pansio, Turku

Esperi hoitokoti Pansio mokkapalat
23.1.2022

Ihana sunnuntai!

Tänään meillä Pansio kodissa on iloa tuonut kirkas auringonpaiste, jota on ilmennyt pitkin viikkoa. Auringonpaisteen lisääntyminen on merkki tulevasta keväästä. Vaikka kevättä jo kovin odotellaan, toivottavasti vielä hetken aikaan saadaan nauttia pakkaspäivistä.
Esperi hoitokoti Turku piapri
10.1.2022

Tammikuu

Vaikka joulu on jo ohi ja siirrytty tammikuulle, meillä Pansiossa vielä nautittiin joulun tunnelmasta. Asukkaiden toiveesta vielä kerran herkuteltiin joulun herkuilla, piparilla ja glögillä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Uusivuosi
2.1.2022

Kohti vuotta 2022

Uudenvuoden viettoa leikkien ja pelien parissa.
Ennen juhlapyhiä, on meillä Pansiossa tapana kysyä asukkailta toiveita miten yhdessä vietettäisiin päivää. Tänä vuonna toiveina oli palata lapsuuteen onginnan ja herkkujen merkeissä.
Esperi hoitokoti Pansio Turku Taideteoksia
15.9.2021

Syksyistä taiteilua

Kodilla on nautittu tällä viikolla syksyn tunnelmasta taiteen avulla. Asukkaat loivat kauniita taideteoksia, joista välittyi vuodenajan energia ja värit.