Hoivakoti Annabelle Tyrnava asukashuone
Kuvagalleria

Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

Koti ikäihmisille
Hoitaja
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot
Monipuolisesti virikkeitä ja harrastustoimintaa
Koti
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Esperi Hoivakodit Henkilöstö
Meillä on vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Kodin kuulumisia

Esperi Hoivakoti Annabelle sijaitsee Tyrnävän viihtyisällä alueella. Hoivakoti Annabelle on lämminhenkinen koti, jossa on tarjolla ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arjen keskelle. Hoivakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2009.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskennellään kuntouttavan työotteen mukaisesti huomioiden asukkaan oma toimintakyky.

Arkeamme piristävät päivittäiset viriketuokiot ja kalenterin mukaiset juhlapäivät, joita vietämme mielellämme asukkaiden ja heidän omaistensa kanssa. Asukkaiden omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita kotiimme.

Isolla pihalla voi ulkoilla turvallisesti kesällä ja talvella. Kesäisin pihalla nautitaan grillikatoksessa herkuista ja päiväkahveista. Hoivakoti Annabellessä järjestetään säännöllisesti myös suosittua musiikkiterapiaa.

Viihtyisä koti

Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja kylpyhuone. Talo on esteetön ja liikkuminen myös apuvälineiden kanssa on vaivatonta. Aidattu pihamme tarjoaa turvallisen ulkoiluhetken. Kesäisin herkutellaan vehreän pihan grillikatoksessa kesästä nauttien. Talvella pakkasten paukkuessa voimme rauhoittua takan äärelle nauttien sen tuomasta lämmöstä.