Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

Kuulumisia

Takaisin kodin sivulle

14

lokakuu

2019

Vanhustenviikko: mielenkiintoisen asioiden päivä

Yhtenä vanhusten viikon teemana oli mielenkiitoisten asioiden päivä. Keskustelimme silloin asukkaidemme kanssa muistikorttien avulla mieleen painuvista asioista mitä ns. ennen vanhaan on käytetty esim. ruoan laitossa, elämässä yleensä sekä millaisia tuotteita sitä ennen vahaan ollaan ostettu. Osa muistikorttien sanoista eivät varmaankaan ole enää tuttuja nykynuorisolle. Kuten kahveli=haarukka, hantuukki=käsipyyhe.
k1

14

lokakuu

2019

Vanhusten viikon päätösjuhla!

Sunnuntaina 13.10 vietimme vanhustenviikon päättäjäisjuhlaa. Omaisetkin olivat tervetulleita. Ohjelmana oli yhteislaulua sekä runon lausuntaa. Olipa meillä yllätysesiintyjäkin, Robert poika soitti kauniisti käyrätorvella isänmaallisia lauluja. Kakut ja kahvit maistuivat kun vietimme tärkeää juhlaa yhdessä omaisten, asukkaisen sekä hoitajiemme kanssa.
k1
k2
k3
k3

12

lokakuu

2019

Lauantaitanssit

Vanhustenviikon yhtenä ohjelmana meillä oli vanhustentanssit. Niinpä järjestimme ne tänään lauantaina. Tanssimme hoitajat ja asukkaat kukin kykyjensä mukaan mm. Olavi Virran, Reino Taipaleen ja Elviksen tahtiin. Letkajenkkakin sujui ja hauskaa oli koko porukalla!
K2
K1
K3