Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

30

syyskuu

2020

Asukaskokous ja syysaskartelua

Kauniina syyskuun päivänä järjestimme asukaskokouksen ja askartelimme syksyn lehdistä tauluja. Rauhallinen yhdessä puuhastelu sai asukkaat mukavasti esittämään omia toivomuksia. Hyvää hoitoa pyydettiin jatkossakin ja luottamuksen tärkeyttä korostettiin. Lempiruuat tulivat tietenkin esille sekä virikkeiden tärkeys ja mielekkyys.
Kauniit kädet
Askarrellaan
Hyvää ruokaa toivottiin kokouksessa. Varsinkin kaalikääryleet, riisipuuro, makaronilaatikko ja lihakeitto olivat toivomuslistan kärjessä.
askartelua
Laulua ja tanssia pyydettiin asukaskokouksessa. Myös
väljempiä liikkumistiloja toivottiin. Erilaisia pelejä pyydettiin. Suurin toiveista oli kuitenkin terveys.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

Pääkuva
2.5.2021

Vappurieha Annabellessä

Pidimme Annabellessä vappujuhlat vapunpäivänä. Ohjelmaan kuului keväisiä yhteislauluja, näytelmiä sekä musiikkiesityksiä. Näimme mm. Anttilan keväthuumaus tanssiesityksen ja näytelmän nimeltä: SATU, jossa setä kertoo veljentytölle satua, mutta sadun kertomisen keskeyttää aina tytön kyselyikä. Täti Monika esitys oli asukkaiden mieleen eikä naurulta vältytty. Lopuksi soi kappale Rullaati, rullaati ja asukkaat sekä hoitajat heiluttelivat huiveja ja lauloivat mukana. Ohjelman lopuksi oli kahvit, voileipäkakun ja herkkujen kera:) Annabellen väki toivottaa kaikille iloista kesän odotusta!
ilmapallot
30.4.2021

Hyvää Vappua Annabellestä!

Päiväsali on vappukunnossa ja mukavaa ohjelmaa tiedossa vapun kunniaksi.
Tovotamme kaikille hyvää vappua!

"Västäräkki matkoiltansa
kertoilee jo juttujansa.
Lintukodin kuistilla,
iloinen on tunnelma.
Laulut kauas kantautuu.
Onkohan jo toukokuu?"
:)
helminauhaa
23.4.2021

Helminauhaa

Tänään oli aurinkoisten kevätkelien vaihteluksi vähän sateisempi päivä. Pujottelimme aamupäivällä porukalla värikkäitä helmiä nauhaan ja rupateltiin samalla kevään ja kesän tulosta. Ensi viikolla onkin jo vappuviikko, yhteistuumin päätimme koristella alkuviikosta päiväsalia ilmapalloin ja serpentiinein.

Terveiset täältä Annabellestä!