Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

26

heinäkuu

2020

Heinäkuun asukaskokous

Säältään hyvin vaihteleva heinäkuu alkaa kääntyä elokuuksi ja tänään sunnuntaina istuimme porukalla asukaskokouksen merkeissä pöydän ääreen. Päiväkahvien jälkeen virisikin oikein vilkas keskustelu, jossa käytettiin monta rakentavaa puheenvuoroa. Asukaskokouksissa jutellaan säännöllisesti asukkaiden kanssa mm. heidän toiveistaan, kehittämisehdotuksistaan ja he saavat antaa palautetta koko henkilökunnalle.

Asukkailta tuli tällä kertaa toive tilata Rantalakeutta tai Maaseudun Tulevaisuutta päiväsaliin, viedään toivetta eteenpäin. Ruokaan oltiin tyytyväisiä, uusia pottuja sais kuulemma olla vielä useammin, herkkuahan ne kyllä onkin. Yksi kommentti kokouksessa kuului näin: "Ei oo muuta pallautetta ku se, että kiitos ku pidätte meitä täälä niin kuin kukkaa kämmenellä". Ilahduttava kommentti, lämmitti sydäntä. :)

Terveiset Annabellestä!
 kukkasia

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

9.1.2021

Pakkaspäiviä

Tammikuun ensimmäisen viikon aikana, olemme Annabellessä nauttineet pakkaspäivistä, viettänyt loppiaista sekä purkaneet joulukoristeet pois.
Annabellen tontut
20.12.2020

Jouluterveiset Annabellestä

Lauantaina vietimme Annabellessä pikkujoulujuhlaa asukkaiden kanssa. Ohjelmassa tontut esittivät iloisia lauluja ja leikkejä. Olipa yksi tonttu valmis runonlausuntaankin. Vielä mukava tonttujumppa, piparit ja glögit saivat koko porukan hyvälle joulumielelle.
Juhlat alkakoon!
6.12.2020

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Koronarajoituksista huolimatta täällä Annabellessä onnistuttiin järjestämään varsin arvokkaat ja tunteikkaat juhlat. Asukkaat pukeutuivat parhaimpiinsa, laulettiin Maamme-laulua ja Evakon laulua. Olipa aluksi oikein juhlapuhe ja runonlausuntaa.
Treffibussi Annabellessä!
22.11.2020

Treffibussi Annabellen pihassa!

Treffibussi korona-aikana mahdollistaa asukkaan ja omaisen tapaamisen turvallisesti. Asukkaat ja vieraat ovat kokeneet treffibussissa käynnin iloisena ja mieluisena tapahtumana. Keskustelu mikrofonin välityksellä ja näköyhteys pleksin läpi ovat toimineet hyvin; eli läheisyyden tunne on syntynyt. Pleksin käytön vuoksi ei tarvitse käyttää maskia jolloin kasvot näkyvät hyvin.