Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

16

syyskuu

2020

Jalkahoitoa

Tänään ja eilen jalkahoitaja Anne on hoitanut asukkaidemme jalat kuntoon. Ihanaa, että tämä ainakin toistaiseksi onnistuu täällä paikan päällä. Koronatilanne huomioitiin niin, että jalkahoitaja käytti kirurgista suu-nenäsuojaa. :)
jalkahoito

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä

Pääkuva
2.5.2021

Vappurieha Annabellessä

Pidimme Annabellessä vappujuhlat vapunpäivänä. Ohjelmaan kuului keväisiä yhteislauluja, näytelmiä sekä musiikkiesityksiä. Näimme mm. Anttilan keväthuumaus tanssiesityksen ja näytelmän nimeltä: SATU, jossa setä kertoo veljentytölle satua, mutta sadun kertomisen keskeyttää aina tytön kyselyikä. Täti Monika esitys oli asukkaiden mieleen eikä naurulta vältytty. Lopuksi soi kappale Rullaati, rullaati ja asukkaat sekä hoitajat heiluttelivat huiveja ja lauloivat mukana. Ohjelman lopuksi oli kahvit, voileipäkakun ja herkkujen kera:) Annabellen väki toivottaa kaikille iloista kesän odotusta!
ilmapallot
30.4.2021

Hyvää Vappua Annabellestä!

Päiväsali on vappukunnossa ja mukavaa ohjelmaa tiedossa vapun kunniaksi.
Tovotamme kaikille hyvää vappua!

"Västäräkki matkoiltansa
kertoilee jo juttujansa.
Lintukodin kuistilla,
iloinen on tunnelma.
Laulut kauas kantautuu.
Onkohan jo toukokuu?"
:)
helminauhaa
23.4.2021

Helminauhaa

Tänään oli aurinkoisten kevätkelien vaihteluksi vähän sateisempi päivä. Pujottelimme aamupäivällä porukalla värikkäitä helmiä nauhaan ja rupateltiin samalla kevään ja kesän tulosta. Ensi viikolla onkin jo vappuviikko, yhteistuumin päätimme koristella alkuviikosta päiväsalia ilmapalloin ja serpentiinein.

Terveiset täältä Annabellestä!