Esperi Hoivakoti Brahe, Turku

Kuulumisia
15.5.2020

Ulkoilua!

Brahessa ollaan ulkoiltu sään sallimissa rajoissa. Olemme saaneet nauttia jo ihanista keväisistä aurinkoisista ilmoista, mutta toisaalta myös kylmiä ilmoja on pidellyt. Sään mukainen varustus on aina tärkeää.

Brahessa on ihana sisäpiha, jossa ulkoilua kävelyreittien lisäksi on ihana toteuttaa. Sisäpihalla on pihakeinu ja runsaasti istumapaikkoja. Pihalla kasvaa myös omenapuu ja muutama marjapensas, joista on ihana nautiskella antimia niiden kypsyttyä.
Narsissien istutusta.
2.4.2020

Kevään odottelua Brahessa!

Vallitsevan poikkeustilan ja koronaviruksen leviämisen välttämiseksi emme ota vastaan toistaiseksi omaisia eikä muitakaan vierailijoita. Näin toimiessamme turvaamme asukkaiden sekä henkilökunnan hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Omaiset ovat läheisilleen soitelleet sekä myös hoitajat ovat jutelleet asukkaiden läheisten kanssa ja kertoneet kuulumisia ja välittäneet terveiset asukkaille. Näistä terveisistä asukaat ovatkin kovasti ilahtuneet kun eivät ole nyt päässeet läheisiään tapaamaan.

Rajoituksista huolimatta meillä Brahessa arki jatkuu tavalliseen tapaan. Maaliskuun aikana on touhuttu monenmoista. Kevättä on ollut ilmassa!

Pääsiäisen tuloa odotellaan ja sen tuloon olemme alkaneet valmistautumaan muun muassa hoitokotia koristellen ja pääsiäiskukista nauttien.
28.2.2020

Helmikuisia kuulumisia Brahesta!

Helmikuussa hoivakoti Brahessa on muun muassa juhlittu ystävänpäivää, herkuteltu Runebergintortuilla ja laskiaispullilla sekä kuunneltu trubaduurin soittoa ja laulua. Aurinkoinen sää on mahdollistanut myös virkistäviä ulkoiluhetkiä. Kaiken kaikkiaan tapahtumarikas helmikuu ollut!
2.1.2020

Musiikin iloa!

Duo heart and Angel kävi esiintymässä Brahessa. Asukkaat, omaiset ja työntekijät saivat nauttia elävästä musiikista!
20.11.2019

Koirakavereita.

Brahessa meitä käy useasti viihdyttämässä ja ilahduttamassa kaikenkarvaisia koiria.
17.11.2019

100- vuotissyntymäpäivä!

"Sinulle kukkia tänään tahdon tuoda.
Paljon, paljon onnea syntymäpäivänäsi suoda!"

Brahen Kruunussa juhlimme 100- vuotiasta asukasta, Meeriä.
24.10.2019

Syksyiset terveiset!

Kesästä jäljellä on pelkkä muisto,
keltaisen viitan saanut myös puisto.
Syksyn päiviksi riittää huvia,
muistellaan kesää ja katsellaan kuvia.
4.9.2019

Kuoron vieraulu

Kuoro tullut esiintymään asukkaille asukkaan syntymäpäivän johdosta. Asukkaat nauttivat kun saavat kuunnella elävää musiikkia, piristysruiske arkeen. Esiintymisen jälkeen niin asukkaille kuin esiintyjillekin tarjoiltu maittavat kakkukahvit.
7.5.2019

Vappujuhlat

Vappujuhlia vietettiin hoivakodissa 30.4.2019, asukkaiden sekä omaisten voimin.
30.1.2019

Talvinen takapiha

Nyt kun vihdoin kovat pakkaset ovat hellittäneet, niin voi lähteä taasen ulos haukkaamaan raitista talvi-ilmaa. Palttoota päälle ja ulkoilemaan.
Katso lisää