Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere

Kuulumisia
asetelma
4.8.2020

Muistohetki

Kaikk` on niin hiljaa mun ympärilläin,
kaikk` on niin hellää ja hyvää.
Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin
ja tuoksuvat rauhaa syvää.

– Eino Leino
puutarhan antimet
16.7.2020

Sisäpihalta satoa odotellessa puramme rajoituksia hallitusti

Eilen olemme saaneet hieman joustoa tapaamisten järjestämiseen. Nyt on siis jo mahdollista tavata asukkaan huoneessa ja voit myös ulkoiluttaa meillä asuvaa läheistäsi. Ilmoitathan kuitenkin edelleen etukäteen ajankohdan, kun haluat meillä asuvaa omaistasi tavata. Tule terveenä ja oireettomana ja tuo tullessasi kirurginen suu-nenäsuojain. Käsihyieniaan liittyvää ohjausta saat meiltä.
jasmiini
8.7.2020

Omaisten vierailut hoivakodissa

Noudatamme paikallisia ohjeita, joten hoivakodissa vierailut tapahtuvat edelleen ulkotiloissa niin, että jokainen oireeton vierailija käyttää koko tapaamisen ajan suu- nenäsuojainta ja noudattavaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Omaisten vierailumahdollisuuksia arvioidaan seuraavan kerran 6.8. alkaen, mikäli STM:n suositus ei muutu aikaisemmin. Tilanteissa, joissa asukas on saattohoidossa tai kriittisesti sairas, vierailuja voimme toteuttaa suojautuneena ja asukkaan omassa huoneessa kuten tähänkin asti.
7.5.2020

Juhlitaan poikkeusoloissa

Poikkeusoloista huolimatta meillä juhlitaan ja vietetään syntymäpäiviä. Tänään saimme onnitella 80 vuotta täyttänyttä asukastamme. Kynnet lakattiin ja päiväkahvit juotiin kodissa tehdyn täytekakun kera.
29.4.2020

Kortti läheiselle

Tämän eristyksen aikana olemme yrittäneet keksiä erilaisia asioita, joilla voimme tukea asukkaamme ja läheisen yhteydenpitoa. "Kirjoita kirje" on tuonut mukavia muisteluhetkiä asukkaillemme. Pyrimme myös siihen, että viikoittain asukkaamme voisi olla avustuksellamme videopuhelinyhteydessä läheisiinsä.
Katso lisää