Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere

10

kesäkuu

2020

Satoa odotellessa

Nautimme alkukesän lämpimistä päivistä. Istutuslaatikoihin kylvetyistä siemenistä osa on jo hyvin itänyt. Saamme yhdessä seurata, minkälaisia kasveja on tulossa.
kevätkylvö

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere

asetelma
4.8.2020

Muistohetki

Kaikk` on niin hiljaa mun ympärilläin,
kaikk` on niin hellää ja hyvää.
Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin
ja tuoksuvat rauhaa syvää.

– Eino Leino
puutarhan antimet
16.7.2020

Sisäpihalta satoa odotellessa puramme rajoituksia hallitusti

Eilen olemme saaneet hieman joustoa tapaamisten järjestämiseen. Nyt on siis jo mahdollista tavata asukkaan huoneessa ja voit myös ulkoiluttaa meillä asuvaa läheistäsi. Ilmoitathan kuitenkin edelleen etukäteen ajankohdan, kun haluat meillä asuvaa omaistasi tavata. Tule terveenä ja oireettomana ja tuo tullessasi kirurginen suu-nenäsuojain. Käsihyieniaan liittyvää ohjausta saat meiltä.
jasmiini
8.7.2020

Omaisten vierailut hoivakodissa

Noudatamme paikallisia ohjeita, joten hoivakodissa vierailut tapahtuvat edelleen ulkotiloissa niin, että jokainen oireeton vierailija käyttää koko tapaamisen ajan suu- nenäsuojainta ja noudattavaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Omaisten vierailumahdollisuuksia arvioidaan seuraavan kerran 6.8. alkaen, mikäli STM:n suositus ei muutu aikaisemmin. Tilanteissa, joissa asukas on saattohoidossa tai kriittisesti sairas, vierailuja voimme toteuttaa suojautuneena ja asukkaan omassa huoneessa kuten tähänkin asti.