Esperi Hoivakoti Edit, Pietarsaari

joulupuu
7.12.2020

Joulupuu on rakennettu

Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli ruokasaliin ilmestynyt joulupuu asukkaiden iloksi.
Viikolla asukkaat ovat myös päässeet koristelemaan ikkunoita käyttäen pensseliä ja viiliä! Ikkunoihin on taiteiltu lumiukkoa, sydämiä ja joulutoivotuksia. Helppoa ja mukavaa puuhaa.
uskotoivorakkaus
17.11.2020

Usko Toivo ja Rakkaus

Usko, toivo ja rakkaus- jouluvalot ovat loistaneet kaupungissamme polvesta toiseen. Ensimmäisen kerran valot loistivat tiedettävästi kaupungissa jo 1850-luvulla. Perinteen tarkkaa alkuperää ei varmuudella tiedetä, mutta nämä symbolit ovat luultavasti liittyneet Pietarsaaren merenkulun historiaan ja merimiehiin, symboleja on ollut kaiverrettuina esimerkiksi kirstuissa ja huonekaluissa. Valot ovat meille asukkaille nykyäänkin tärkeä osa pietarsaarelaista joulunviettoa.
Ulkoilua Editin sisäpihalla
10.11.2020

Ulkoilua

Kaunis ilma houkutteli asukkaita ja hoitajia ulkoilemaan. Osa on käynyt pienellä lenkillä hoitajien tai omaisten kanssa ja mikä onni että meillä on myös hyvä sisäpiha jossa istuskella ja nauttia raittiista ilmasta jutustellen mukavia.
Juice
2.10.2020

Perrrjantai

Siperiankissa Juice on tänään käynyt vierailulla hoivakodissamme. Monet asukkaistamme ilahtuivat tästä pörröisestä kaverista.
Mukavaa viikonloppua kaikille!
Kukat loistossaan
20.6.2020

Juhannus 2020

Valon ja keskikesän juhla. On yötön yö ja kukat Editin pihalla ovat parhaimmillaan. Editin väki toivottaa oikein ihanaa Juhannusta kaikille!

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.

Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.

– Tove Jansson –
Katso lisää