Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Edit, Pietarsaari

11

huhtikuu

2020

Lankalauantai

Hoivakoti Editin kolmas pääsiäinen. Yksikönpäällikön poika on toiminut Pääsiäiskissana jo kahtena edellisenä vuonna ja tänäkin vuonna jatkoimme perinnettä. Suloinen kissa on muistanut meidän asukkaita tänäkin vuonna, vaikka harmillisesti ei itse päässytkään paikalle poikkeusoloista johtuen.

Kissalla on ollut kovasti hommia, hän on ahkerasti tehnyt jokaiselle asukkaalle omat pajunoksat kauniilla höyhenillä koristeltuina. Oksaa koristivat myös ihanat vanhanaikaiset pääsiäiskorit.
Pääsiäiskissa
Pajunoksia Editissä
Kahviaikaan jaoimme oksat henkilökohtaisesti jokaiselle asukkaalle, luimme kortit ääneen ja ihastelimme niiden kauniita kuvia.
Pajunoksia Editissä
Mukavaa ja aurinkoista Pääsiäistä jokaiselle! : Toivoo Esperi Editin henkilökunta sekä pääsiäiskissa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Edit, Pietarsaari

Taidetta Editissä
28.9.2020

Kesä vaihtuu syksyyn

Kesä vaihtuu hiljalleen syksyyn ja illat pimenevät. On ollut ukkosta ja myrskyä, mutta myös niin kauniita syysiltoja.
Olemme yhdessä kovasti piirtäneet, värittäneet ja maalanneet taidetta. Mukavaa puuhaa säällä kuin säällä ja vain mielikuvitus on rajana.
Pihalta olemme yhdessä asukkaiden kanssa keränneet marjoja ja tämä on ollut mielekästä puuhaa asukkaillemme, ja marjat ovatkin maistuneet hyvin puuron päällä.
Kukat loistossaan
20.6.2020

Juhannus 2020

Valon ja keskikesän juhla. On yötön yö ja kukat Editin pihalla ovat parhaimmillaan. Editin väki toivottaa oikein ihanaa Juhannusta kaikille!

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.

Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.

– Tove Jansson –
kesän viettoa editissä
2.6.2020

Pihahommia

Nautimme Editissä kesän lämmöstä. Muutamat asukkaat joivat kahvit ja mehut ulkona, toiset ovat lukeneet lehtiä tai muuten viettäneet aikaa pihalla.
Takapihalla
18.5.2020

Kesä tulee kyllä pian!

Ulkoiltu on ahkerasti aina kelin ollessa reilusti plussalla. Editissä on hieno, viihtyisä ja suojaisa takapiha. Asukkaat voivat itsenäisestikin ulkoilla takapihalla, on aidattu ja täten kaikille asukkaille turvallinen.