Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Edit, Pietarsaari

1

toukokuu

2020

Vappu 2020

Vapputunnelmia Editistä. Lisäksi yhteyden pitoa läheisiin on sovellettu poikkeusolojen aikana normaalien puhelujen lisäksi.
Pallot
Simaa
Vappuna herkuteltiin tuttuun tapaan munkeilla ja simalla. Ilmapalloin koristeltiin hoivakotia ja muisteltiin asukkaiden kanssa miten ennen ja etenkin heidän lapsuudessaan vappua juhlittiin.

 

Vieraita
Vierailukiellon aikaan vierailu sujuu näinkin. Perhettä ikkunan takana ja saa jutella ja vaihtaa kuulumiset puhelimen välityksellä.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Edit, Pietarsaari

uskotoivorakkaus
17.11.2020

Usko Toivo ja Rakkaus

Usko, toivo ja rakkaus- jouluvalot ovat loistaneet kaupungissamme polvesta toiseen. Ensimmäisen kerran valot loistivat tiedettävästi kaupungissa jo 1850-luvulla. Perinteen tarkkaa alkuperää ei varmuudella tiedetä, mutta nämä symbolit ovat luultavasti liittyneet Pietarsaaren merenkulun historiaan ja merimiehiin, symboleja on ollut kaiverrettuina esimerkiksi kirstuissa ja huonekaluissa. Valot ovat meille asukkaille nykyäänkin tärkeä osa pietarsaarelaista joulunviettoa.
Ulkoilua Editin sisäpihalla
10.11.2020

Ulkoilua

Kaunis ilma houkutteli asukkaita ja hoitajia ulkoilemaan. Osa on käynyt pienellä lenkillä hoitajien tai omaisten kanssa ja mikä onni että meillä on myös hyvä sisäpiha jossa istuskella ja nauttia raittiista ilmasta jutustellen mukavia.