Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

14

joulukuu

2020

4. Advetti lähestyy

Jouluaattoon on enään 10 yötä.
"Joulu tulla jolkottaa, pian jo oveen koputtaa."
Kauniit_kukat_piristävät

Hoivakoti Fionassa elämä soljuu arkiseen tapaan. Vaikka vallitsevan tilanteen vuoksi on vierailu-aikoihin tullut tarkennuksia, on meillä Fionassa voinut vierailla ennakkoilmoituksella 1-2 henkilöä, enintään 2 tuntia kerrallaan turvavälit, käsihygienia ja kasvomaski huomioiden. Lyhytkin vierailu piristää asukkaita.

Fionassa olemme päässeet myös ulkoilemaan SPR-vapaaehtoisten avustamana ja se myös on tuonut piristystä arkeen. Suuret kiitokset heille vapaaehtoistoiminnasta.

Joulun tunnelmaa olemme luoneet kuuntelemalla joululauluja ja muistelemalla mitä asukkaiden jouluun on lapsena kuulunut. Monta mielenkiintoista tarinaa on noussut esille.

Joulukuusikin on jo tuotu tupaan
Joulukuuset on löytäneet paikkansa molemmissa kerroksissa ja tuovat tunnelmaa kaikkien kauniiden koristeiden lisäksi. Kiitos myös kukkien lahjoittajille. Niistä saadaan aina iloa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

26.2.2021

Maaliskuu maata näyttää

Helmikuu on aivan pian ohi ja maaliskuu vaihtuu aivan pian. Mahtaako vanha sananlasku pitää paikkansa?
Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!