Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

11

lokakuu

2019

Askarteluja ja avoimet ovet

Viime viikolla saimme vieraiksemme lähialueen esiopetuksesta lapsia ohjaajineen, jotka tulivat yhdessä asukkaiden kanssa askartelemaan.

Hoivakoti Fionan asukkaiden kanssa olemme askarrelleet syksyisiä koristeita vesivärejä ja puiden lehtiä sekä marjoja apuna käyttäen. Saimme myös lähialueen eskarilaisia ohjaajineen meille pitämään askarteluhetken ja aikaansaatiinkin hienoja ikkunakoristeita.

Syysaskartelut_hoivakodissa
Syksyinen askarteluhetki Fionassa
Hoitokodin_syysaskartelut
Syysaskartelut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämän viikon keskiviikkona Esperin hoivakodeissa on vietetty valtakunnallisesti Avoimet Ovet - päivää. Myös meillä Fionassa ovet olivat avoinna iltapäivällä ja kaikille vieraille oli tarjolla kahvia ja mehua sekä keksejä ja väritykseen sopivia Marianne-karkkeja.

 

Syyskuun lopulla hoivakodissamme kävi myös Kälviän karaokelaulajat pitämässä lauluhetken ja muutama rohkea uskaltautui jopa tanssimaan laulujen tahdissa.

Karaoketanssit_Fionassa
Askartelua_Fionassa

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.