Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

6

elokuu

2020

Elokuu ehättää ja syksy saapuu

Kesähelteet ovat näillä näkymin ohitettu, mutta toivottavsti saadaan nauttia vielä poutaisista alkusyksyn päivistä ja lämpimistä hämärtyvistä illoista.
Kukkia_lahjoituksena

Heinäkuu meni menojaan ja Elokuu on päästy aloittamaan myös Fionassa!

 

Vierailukäytäntöihin on tullut hieman lisää muutoksia heinäkuun puolessa välissä ja ne myös tarkentuvat viikoittain.

Vierailemaan saa tulla 1-2 läheistä kerrallaan ennakkoon puhelimitse ilmoittamalla sekä omien suusuojien kanssa. Edelleen pyrimme pitämään 1-2 metrin turvavälin ja vierailijoita ohjeistetaan siirtymään suoraan läheisen huoneeseen sekä välttämään yleisissä tiloissa oloa. Henkilökunta ohjeistaa mielellään vierailijoita käsihygieniassa ja suusuojan käytössä. Läheinen voi tarvittaessa soittaa hoitajien puhelimeen tai hälyttää läheisensä rannekkeella, oleessaan vierailulla, jos tulee kysyttävää tai on muuta tiedusteltavaa asiaa. Näin onnistumme pitämään turvalliset välit myös muihin asukkaisiin ja hoitohenkilökuntaan turvallisina. Tulethan meille terveenä ja oireettomana.

 

Kauniit liljat tervehtivät aulassa

Eilen, keskiviikkona, Hoivakotimme ovikello soi ja siellä oli toimitettuna ihana yllätys asukkaille. Saimme ison astian täynnä tuoreita neilikoita, ruusuja ja liljoja. Henkilökunnalla oli jopa haastetta löytää maljakoita, koska kukkia tuli niin runsaasti. Niistä suuret kiitokset kukkien lahjoittajalle sekä tuojalle! Piristää kummasti kauniit kukat!

 

Hoivakoti Fionan henkilökunta toivottaa lämmintä ja poutaista elokuuta sekä aluillaan olevaan syksyyn terveyttä ja hyvää mieltä!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

26.2.2021

Maaliskuu maata näyttää

Helmikuu on aivan pian ohi ja maaliskuu vaihtuu aivan pian. Mahtaako vanha sananlasku pitää paikkansa?
Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!