Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

28

huhtikuu

2020

Fionan arki rullaa

Meillä arki sujuu rauhallisesti koronasta huolimatta.Virikettä toteutetaan edelleen pienissä porukoissa ja virikettä viedään omiin huoneisiin.
Kevät tulee

Muistipelit ja pallopelit on virkistäneet asukkaiden arkea.Virikettä on viety myös paljon omiin asuntoihin, jotta kontaminaatio riski olisi minimoitu.Usein pelkkä juttelu ja läsnäolo riittää.Videopuheluita on soiteltu ja viestejä lähetelty puolin ja toisin omaisten kanssa.

Emme turvallisuus syistä mielellään ota tavaraa vastaan omaisilta suoraan asukkaille.Teemme kaikkemme korona viruksen leviämisen estämiseksi.Ymmärrämme kuitenkin että joitakin tavaroita on pakko toimittaa, ja monia mietityttää tuleva äitienpäivä.Olemme päättäneet että keskitämme tavaran vastaanotot tiettyihin ajankohtiin.Voitte soittaa ovikelloa ja hoitaja ottaa tavarat vastaan ja vuorokauden viiveellä luovuttaa omaisellenne, jotta mahdollinen virus ei enää pinnoilta tarttuisi.Laittakaa nimi selkeästi tavaroihin, mahdolliset kortit voitte tiputtaa postilaatikkoon.Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä.

Lauantai 2.5 klo.13-15

Lauantai 9.5 klo.13-15

Muistipeliä
Muistipeliä

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.