Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

6

huhtikuu

2020

Fyysistä etäisyyttä, henkistä läheisyyttä

Poikkeusoloista huolimatta arkemme jatkuu mahdollisimman normaalina Fionassa. Kirjeet asukkaille sekä omaisten videopuhelut ovat piristäneet asukkaiden päiviä.
Pääsiäisaskartelut

Menneillä viikoilla arki on ollut hiljaisempaa kuin yleensä. Maailmalla vallitsevasta tilanteesta huolimatta on kodissamme rauhallinen ja tsemppaava tunnelma. Viikonloppuna hoitajat ja asukkaat ovat koristelleet päiväsalin seinälle pääsiäisaiheisia koristeita. Asukkaat ovat viettäneet enemmän aikaa omissa huoneissa, hoitajat ovat pitäneet viriketoimintaa henkilökohtaisemmin aina yhdelle asukkaalle kerralla jotta päiväsalissa ei oltaisi suurella joukolla. Myös ruokailuja on koitettu porrastaa niin, että syömässä on pienempiä porukoita kerralla. 

Piristystä arkeen

Omaisten lähettämät kirjeet sekä videopuhelut ovat tuoneet piristystä asukkaille. Vaikka ei fyysisesti pääse olemaan läsnä, on onneksi nykyteknologian avulla helppo pitää yhteyttä. 

 

Muistakaa pestä käsiä, täällä sitä tehdään ahkerasti :)

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.