Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

18

huhtikuu

2020

Hoivakoti Fionasta Corona tiedotusta

Hoivakoti Fionan yksikön päällikölle corona-puhelinaika.

Corona-aikana olemme täällä, Hoivakoti Fionassa, niin hoitajat kuin yksikön päällikkökin, puhelimen päässä ja vastailemme omaisten kyselyihin, sekä välitämme vanhuksille terveisiä ja lähetämme hoitajien puhelimesta omaisille terveisiä ja kuvia, ketkä ovat siihen luvan antaneet. Avustamme myös vanhuksia soittamaan omaisilleen. Omaisten äänen kuuleminen tuo iloa monelle vanhukselle tällä hetkellä, kun heitä ei voi fyysisesti nähdä ja halata.

15.04.20 alkaen on yksikön päällikkö, Teija Roihalle varattu puhelinaikaa tiistaisin klo.13-15, jolloin omaiset voivat tiedustella coronasta ja sen aiheuttamista muutoksista /rajoituksista yksikössämme.

 

 

Tässä kuva kevättalven askarteluhetkestä. Näitä hetkiä odotamme luottavaisin mielin.

Kevättalven askartelua
Kevättalvella kävivät eskarilaiset askartelemassa asukkaiden kanssa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.