Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

24

joulukuu

2019

Hyvää ja Rauhallista Joulua Fionasta

"Joulu on täällä kuunnelkaa
laantua taistelut saa
toivo ei liikaa kai toivoessaan
rauhaa viimeinkin päälle maan"
-Suvi Teräsniska-

Joulun ilosanoma saavuttaa pian Fionan asukkaat sekä henkilökunnan. Sitä ennen on asukkaat päässeet nauttimaan sekä joululaulujen laulamisesta että niiden kuuntelemisesta. Meillä on joulukuussa käynyt niin esiintyjiä kuin hartauden pitäjiäkin mm.Kokkolan Suomalaisesta seurakunnasta. Heille isot kiitokset! Toivottavasti hyvä yhteistyö jatkuu ensivuonna.

Mekaks_hoivakodissa

 

Ennen jouluaattoa on myös päästy leipomaan niin piparkakkuja kuin joulutorttujakin. Niistä ovat asukkaat päässeet nauttimaan päiväkahveilla. Ja hyvin ovat maistuneet.

joulutorttuja_fionassa
Herkulliset joulutortut valmiina tarjolle

 

Hoitajat tekivät myös asukkaille joulukalenterin, joka tänä vuonna toteutettiin arpomalla jokaiselle kalenterin pussukalle onnellinen avaaja. Kaikille löytyi kalenterista jotain hyvää. Jouluaatolle oli myös jokaiselle asukkaalle varattuna oma joululahja. Niistä kiitokset virikevastaaville hoitajille sekä paketoinnin suorittaneille!

Joulupaketit
Paketit odottamassa jouluaattoa

Kiitos myös kaikille koululaisille, jotka osallistuivat joulukortti-tempaukseen. Lisäksi saimme Karton lahjoittamia joulukortteja jaettavaksi kaikille asukkaille. Hienoa työtä!

Nyt saamme rauhoittua viettämään joulua ja toivottaa tämän jouluisen kuvan kera

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

 

jouluinen_runo

 

Hyvää_joulua_hoivakodista

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.