Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

30

marraskuu

2019

Joulukuu ja 1.adventti

Marraskuu on mennyt ja joulukuu alkaa. Hoivakoti Fionassa olemme jo hyvissä ajoin valmistautuneet joulun tuloon ja se myös näkyy kaikille meillä vieraileville jouluisena tunnelmana ja kuuluu joulumusiikkina.

1. Adventti kolkuttaa jo ovella. Fionan henkilökunta ja asukkaat ovatkin viettäneet edelliset viikot ahkerasti jouluaskartelujen parissa. Tuloksena olemme saaneet tehtyä kauniita jouluisia koristeita mieltä ja pimeää piristämäään.

Fionan_jouluaskartelut
Jouluisia askarteluja

Henkilökunta on koristellut hoivakotiamme kauniin jouluiseen asuun. Onhan vuodenajan odotetuin juhla tulossa.

Hoitokodin_jouluasu
Fionan hoitajat ovat laittaneet yhteistä tilaa jouluasuun

 

 

 

Huomenna vietämme ensimmäistä adventtia ja joulukalenteri odottelee jo ensimmäisen luukun avaajaa. Loppuviikosta saimme myös ihania ruusuja, niin asukkaille kuin yleisiin tiloihinkin. Niistä lämmin kiitos lahjoittajille.

 

Lahjoitusruusuja_Fionaan
Iso kiitos ruusujen lahjoittajille!

 

Olemme myös saaneet nauttia kauniista pianonsoitosta, josta on vastannut meidän ihana, uusi hoitajamme. Hänelle myös kiitos asukkaiden piristämisestä ja joululaulujen säestyksistä.

 

Joulukuussa vietämme asukkaiden ja omaisten kanssa puurojuhlaa. Valtakunnallisesti on starttaamassa myös kehitysvammaisten teemaviikko, joka kestää joulukuun ensimmäisestä päivästä seitsämänteen päivään, sekä vapaaehtoistoiminnan päivää vietämme itsenäisyyspäivän aattona 5.12. Kiitos siis kaikille vapaaehtoisille, jotka ovat meillä Fionassa käyneet piristämässä asukkaiden päivää!

 

 

Hoosianna, Daavidin Poika,
kiitetty olkoon hän!
Kiitetty Daavidin Poika,
joka tulee Herran nimeen.
Hoosianna, hoosianna,
hoosianna, hoosianna!
Kiitetty Daavidin Poika,
joka tulee Herran nimeen.
Hoivakodin_joulu
Lämmintä adventinaikaa!
Hoitokotimme_joulua

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.