Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

1

heinäkuu

2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista

Fionassa olemme saaneet nauttia helteisestä alkukesästä. Olemme viettäneet paljon aikaa terassilla kahvia juoden, bingoa pelaten sekä yhteislauluja laulellen. Juhannuksena grillasimme makkaraa yhdessä terassilla sekä herkuttelimme täytekakulla.  Kesäkukat on istutettu terassille, niiden hoitamisesta myös asukkaat ovat huolehtineet.

Hoivakoti Fiona juhannus neilikka

Maassa vallinneen poikkeustilan hieman hellittäessä olemme saaneet iloksemme myös omaisia terassivierailulle. Omaiset ovat saaneet myös ulkoilla asukkaittemme kanssa käsihygienian ja suojautumisen huomioiden. Kevään ja alkukesän aikana vierailukielto on näkynyt asukkaiden arjessa ikävänä. Tilanne on ollut raskas meille kaikille, myös teille omaisille.  Toivotaan tilanteen vielä helpottavan entisestään, jotta saamme normaalin arjen taas rullaamaan. 

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

26.2.2021

Maaliskuu maata näyttää

Helmikuu on aivan pian ohi ja maaliskuu vaihtuu aivan pian. Mahtaako vanha sananlasku pitää paikkansa?
Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!