Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

10

tammikuu

2021

Tammikuussa lunta maassa

Kokkolan Fionassakin olemme päässeet aloittamaan uuden vuoden lumisissa maisemissa.
Fionan_jouluiset_koristeet

Joulun odotus huipentui kauniisti katettuun jouluruokailuun jonka kruunasi tietenkin joulupukin vierailu. Jokaiselle löytyi pukinkontista niin kovia kuin pehmeitäkin paketteja. 

Hoivakoti_Fionan_joulupukki
Joulupukki ehti vierailemaan myös Fionaan

Uusi vuosi starttasi lumisissa maisemissa myös täällä Kokkolassa. Pakkastakin on riittänyt ja se onkin pitänyt muistaa asukkaiden kanssa ulkoillessa. Meillä, Fionassa, on katseita käännetty jo kevääseen, vaikka vielä muutamia jouluisia koristeita löytyy seiniä piristämästä.

Toivomme asukkaiden kanssa, että kevät tuo paljon aurinkoa ja ihania ulkoilukelejä. Omaiset ovat saaneet tulla ennakko-ilmiotuksella, sovituin rajoituksin, katsomaan asukkaita ja se piristää, kun tutut kasvot ilmestyvät huoneeseen.

 

Vallitsevaan tilanteeseen ja siihen liittyviin ilmoituksiin pyrimme reagoimaan nopeasti ja informoimaan niistä myös omaisille sekä hoivakotimme ulko-oviin tulevilla ilmoituksilla. Ja aina saa kääntyä kysymysten kanssa hoitajien puoleen.

Toivotamme, henkilökunnan ja asukkaiden kanssa, ihanaa pirtsakkaa ja aurinkoista tammikuuta kaikille täältä Fionasta!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

26.2.2021

Maaliskuu maata näyttää

Helmikuu on aivan pian ohi ja maaliskuu vaihtuu aivan pian. Mahtaako vanha sananlasku pitää paikkansa?
Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!