Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

14

toukokuu

2020

Ulkoilun iloa

Tällä viikolla olemme päässeet viimein nauttimaan ulkoilmasta. Asukkaat ovat nähneet omaisia terassilla sekä ulkoilleet hoitajien kanssa lähimaastossa.
Takapihalla nauttimassa auringosta

Kelien lämmetessä olemme päässeet ihastelemaan aurinkoa ja linnunlaulua, turvavälit ja ohjeistukset huomioiden ulkoilu on nyt mahdollista ja olemme päivittäin käyneet asukkaiden kanssa nauttimassa raikkaasta ilmasta ja kevään tunnusta.

Fionassa terassialueen lisäksi on hyvät mahdollisuudet ulkoilla lähimaastossa, takapihalla on laaja nurmialue johon kuuluu mukavasti viereisestä puistosta lasten iloiset leikit. Pyrimme poikkeusoloista huolimatta löytämään arkeen piristystä!

 

Päiviämme on myös piristänyt sisällä tapahtuvat virikehetket, musiikin kuuntelu sekä päivätanssit.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Fiona, Kokkola

Jouluaskartelua
3.12.2020

Tule Joulu kultainen

Kodissamme Fionassa valmistaudutaan Jouluun askartelemalla ja sisustamalla yhteisiä tiloja joulukoristeilla. Tänä vuonna asukkaat ovat tehneet seinille poroja sekä askarrelleet kuusen kartongista ja koristeista. Saimme pitää muutaman viikon kodissamme ilostuttamassa virikeopiskelija Aadaa, joka keksi asukkaille jos jonkinmoista puuhaa. Asukkailta suuri kiitos Aadalle!
Hoivakoti Fiona Kokkola bingon pelaamista
1.7.2020

Kesän kuulumisia

Kesäkuulumisia Fionasta. Olemme saaneet lähes koko kesäkuun nauttia mahtavista kesäsäistä, joka on mahdollistanut meille paljon ulkoilua sekä mukavia terassihetkiä.