Esperi Hoivakoti Frosterus, Kärsämäki

Kuulumisia
Hoivakoti Frosterus Kärsämäki
25.8.2020

Elokuun kuulumisia

Elokuu on jo loppumaisillaan ja syksy tekee tuloaan. Koronatilanne muuttuu koko ajan ja meilläkin toiminta-ohjeet päivittyvät tilanteen mukaan. Toivotaan ettei tilanne enää tästä pahene. Hyvää syksyn jatkoa :)
Hoivakoti Frosterus Kärsämäki
13.7.2020

Heinäkuun kuulumisia Frosteruksesta

Heinäkuu on alkanut epävakaisessa säässä. Olemme ulkoilleet kuitenkin mahdollisuuksien mukaan takapihalla. Omaiset ovat myös vierailleet asukkaiden luona ulkosalla, varovaisuutta noudattaen.
Kesäterveist Hoivakoti Frosterus Kärsämäki
21.6.2020

Kesäterveiset Frosterukselta

Kesä on alkanut hyvissä tunnelmissa, ilmat ovat suosineet meitä, eikä Korona-virus ole meitä saavuttanut. Omaiset ovat saaneet tavata läheisiään suojatoimet huomioon ottaen, kiitos omaisille kärsivällisyydestä ja mukavaa että olette käyneet, läheisenne ilahtuvat siitä suuresti.
Toivomme lisää aurinkoisia kesäpäiviä sekä terveyttä myös loppukesälle!
Hoivakoti Frosterus Kärsämäki
10.5.2020

Äitienpäivä 10.5 2020

Äitenpäivää on vietetty tänä vuonna poikkeusoloissa. Omaisten vierailut ovat vielä kiellettyjä mutta omaisia on käynyt asukkaiden ikkunoiden takana toivottamassa heille hyvää äitienpäivää. Lisäksi asukkaat ovat saaneet hienoja kukkalähetyksiä sekä videopuheluita.
17.4.2020

Keväiset terveiset frosteruksesta

Frosteruksessa olemme onneksemme säästyneet Korona-vrukselta. Kiitokset omaisille videopuheluista asukkaille :) Niitä on tullut runsaasti ja ne ilahduttavat asukkaiden sekä myös henkilökunnan mieltä. Jatketaan samaan malliin kunnes vierailut ovat taas sallittuja.
Hoivakoti Frosterus Kärsämäki
10.4.2020

Frosteruksen pääsiäinen

Esperin uuden toimintaohjeistuksen mukaan niissä kodeissa, joissa on riskiryhmiä, otetaan työntekijöillä käyttöön kirurginen suu-nenäsuojus. Meillä Frosteruksessa hoitajat pitävät myös suu-nenäsuojusta. Lisäksi huolehdimme tietenkin hyvästä käsihygieniasta. Pyrimme myös huomioimaan asukkaiden turvavälit mahdollisuuksien mukaan, esim. ruokailuissa.
Hoivakoti Frosterus Kärsämäki
20.3.2020

Maaliskuun terveiset Frosteruksesta

Tällä hetkellä elämme maailmassa erikoisia aikoja. Hallituksen suositusten mukaisesti vierailut ikä-ihmisten luona eivät ole tällähetkellä suotavia, Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Myös me noudatamme varotoimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön terveyden turvaamiseksi. Omaiset voivat halutessaan soittaa ja kysellä asukkaiden kuulumisia. Meillä on myös mahdollisuus Whatsapp videopuheluihin.
13.3.2020

Kodin kuulumisia Frosteruksesta

Kansainvälistä Aivoviikkoa vietetään 11.-17-3.2020. Aivoviikon teemana on Vaali aivojasi. Pysyäkseen hyvässä kunnossa aivot tarvitsevat riittävästi sosiaalista, kiinnostavaa ja haastavaa tekemistä.
Meillä Frosteruksessa suosikkiaivojumppaa on väritystehtävät ja ristikot joita osa asukkaista tekee itsenäisesti ja osa hoitajan avustuksella. Lisäksi pelaamme asukkaiden kanssa esim. bingoa.

Valtakunnallista sotaveteraaniviikkoa 9. -15.3.2020. Sotaveteraaniviikolla kunnioitetaan kaikkia sodassa olleita miehiä ja naisia.
7.3.2020

Frosteruksessa juhlitaan syntymäpäiviä

Frosteruksessa juhlimme asukkaiden syntymäpäiviä. Tänään juhlimme asukkaan 90- vuotissyntymäpäiviä herkuttelemalla kakulla. Esperi tarjoaa syntymäpäiväkakkua joka kuukauden viimeisenä perjantaina kaikille asukkaille mutta asukas voi myös itse/omahoitaja asukkaan puolesta ostaa syntymäpäiville täytekakun kuten tässä tapauksessa. Huomenna on myös naistenpäivä joten HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ kaikille! :)
25.2.2020

Helmikuun viettoa Frosteruksessa

Helmikuu on loppumaisillaan ja maaliskuu tekee tuloaan. Kevät aurinko alkaa paistamaan ja päivät ovat jo paljon valoisempia. Frosteruksessa arki sujuu rauhallisesti.
16.2.2020

Ystävänpäivä terveiset hoivakoti Frosteruksesta

Helmikuu on jo puolessa välissä, sää on ollut lauhaa ja sateista, päivä on jatkunut jo paljon. Olemme touhuilleet kaikenlaisten aktiviteettien merkeissä, päivittäisiä askareita unohtamatta.
Ystävän päiväksi askartelimme koristeita asukkaiden ja muidenkin iloksi. Asukkaat saivat päiväkahville herkullisia leivoksia.
Katso lisää