Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Haapalehto, Oulu

21

lokakuu

2020

Isäinpäivän konsertti sriimiltä. Janne Tulkin vieraana Marita Taavitsainen

Jannen vieraana Marita Taavitsainen yhteiskonsertti. Konsertin aikana voit onnitella isää, keskustella muiden konsertissa mukana olleiden kanssa sekä lähettää viestiä artisteille.
Isäinpäivän viettoa konsertin tunnelmissa

Hoivakodillamme Isänpäivänä sunnuntaina 8.11.2020 klo 14- 16.00 Janne Tulkin ja Marita Taavitsaisen yhteiskonsertti striimikeikka.

Konserttimme ajatuksena on jakaa yhteinen musiikkielämys koronatilanteen aiheuttaman eristyneisyyden keskellä.Omaiset voivat seurata konserttia kotonaan (hinta 10€/hlö) ja lähettää hoivakotiin terveisensä ja vaikka isänpäiväonnittelut, jotka sitten hoivakodin henkilökunta voi lukea tietokoneelta tai pädiltä koko porukalle. Konsertti toteutetaan internetin välityksellä, joten tietokone tulee olla kytkettynä televisioon tai ohjelma tulee heijastaa dataprojektorin välityksellä valkokankaalle.

Lipun myynti, samoin kuin linkki konserttiin löytyy osoitteesta: keikka.live.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Haapalehto, Oulu

isänpäivä
16.11.2020

Isänpäivän juhlintaa!

Juhlimme Isänpäivää kakkukahvien kera. Talon mies asukkaat saivat oman pienen kahvitteluhetken.
Isänpäivän kunniaksi saimme myös kuunnella suoraa striimi-keikkaa päiväsalissa, joka oli ostettu juuri isänpäivää varten. Esiintyjinä oli Marita Taavitsainen ja Janne Tulkki.
Uusia ohjeistuksia vierailijoille
20.10.2020

Vierailuihin muutoksia

Hyvät omaiset ja vierailijat! 20.10.2020
Vierailujen toivotaan jatkossa tapahtuvan A- ja B -siipien pääty-oven kautta jotta vältytään ylimääräisiltä kohtaamisilta. Varaathan ennakkoon vierailuajan puhelimitse klo. 14-15.00 väliseksi ajaksi.
Haapaset siiven asukkaiden gsm. nro 050-4639384
Lehtoset siiven gsm. nro 044-7202441.
Soitathan pois lähtiessäsi hoitajan saattamaan sinut ulos samaa reittiä.